Dobra robota kochani

www.mazdaspeed.pl
Gapcio napisał(a):ok juz nie bede marudzil
Gapcio napisał(a):ja tam zwykly klubowicz jestem hehehe jedynie co to moge cos pomoc
Gapcio napisał(a):zawsze ale nie zawsze ktos chce mojej pomocy
spike72 napisał(a):a przyjadę na zlot w sobotę to na nocną imprezę nie zostanę wpuszczony?!
spike72 napisał(a):To mam rozumieć, że jako klubowicz gdy przyjadę na zlot i będę próbował wejść na imprezę to zostanę potraktowany jak intruz i wyżucony za drzwi.
Szkoda, że o zabawie w gronie klubowym decyduje stan konta.
spike72 napisał(a):że jako klubowicz gdy przyjadę na zlot i będę próbował wejść na imprezę to zostanę potraktowany jak intruz i wyżucony za drzwi.
spike72 napisał(a):Szkoda, że o zabawie w gronie klubowym decyduje stan konta.
tom79 napisał(a):to bedzie MEGA Zlot Letni??
ravo napisał(a):tak, wszystko ma byc podobnie
loockas napisał(a):Klubowicz, czy nie... bez różnicy. Hotel ma ograniczoną ilość miejsc i nie może na imprezie wieczornej być więcej osób niż wynajętych pokoi. Tego się przeskoczyć nie da.
marcinkosky napisał(a):dobrze ale z tego co napisales mozna zrozumiec ze na imprezie wieczornej moga byc tylko osoby ktore mieszkaja w 1 hotelu "pod baszta" (jezeli dobrze pamietam nazwe).. a co z ludzmi z 2 hotelu?
ravo napisał(a):marcinkosky upierdliwy ty jestes jak gawendziarz erotoman
ravo napisał(a):osoby z 2 hotelu zostana dowiezione i odwiezione busami, nie zapewnie czy identycznego hotelu bo to nie jest siec hoteli w lidzbarku "orbis" i maja 2 filie w odlglosci 3km od siebie ale jak chcesz to poprosze by pomalowali sciany na ten sam kolor i dali na sniadanie jajka od tych samych kur oki ?
ravo napisał(a):upierdliwy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość