Zlot Wiosenny Orneta 2008 | Wątek do luźnych dyskusji
ravo napisał(a):decyduje wplata na konto klubowe, wplaty ktore wplyna po tym jak juz nie bedzie miejsc beda odsylane
To Klub moze byc troche stratny za kazda odsylke – szczegolnie jak ktos wplaci na poczcie, a nie z konta... :/
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
pacaa napisał(a):"za wysokie progi na moje nogi"
zawsze można to zmienić
NIE DYSKUTUJEMY W TYM TEMACIE, TYLKO ZGŁOSZENIA. PROSZĘ.
GRU napisał(a):TAK TYLKO ta moja niewiasta w sobote zostaje moja zona![]()
No to gratulacje

Jestem od niedawna na forum i planuje się wybrać na ten zlot. Niestety nie znam nikogo kto by się wybierał z warszawy więc mam propozycję aby wszyscy chętni na ten wyjazd ze stolicy się jakoś zgadali i i wyruszylibyśmy razem. Byłoby raźniej jechać. Ewentualnie jakieś maleńkie spotkanie w stolicy.
A co do noclegu to jeszcze nic nie mogę się wypowiedzieć bo nic nie wiem. Najwyżej będę spał w aucie lub jakaś duszyczka mnie przygarnie
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
cob_ra napisał(a):ach mój pierwszy zlot dziewiczyczuje ze będzie sie działo oj będzie
ja jak jechalem pierwszy raz na zlot to wylondowalem w rowie

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
czelejm napisał(a):Jestem od niedawna na forum i planuje się wybrać na ten zlot. Niestety nie znam nikogo kto by się wybierał z warszawy więc mam propozycję aby wszyscy chętni na ten wyjazd ze stolicy się jakoś zgadali i i wyruszylibyśmy razem. Byłoby raźniej jechać. Ewentualnie jakieś maleńkie spotkanie w stolicy.
osob z wawy jest duzo

czelejm napisał(a):Ewentualnie jakieś maleńkie spotkanie w stolicy.
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=29867
Dyziek napisał(a):A czy tak poza tym jest miejsce bo nie wiem czy jest sens robienia sobie nadzieji!!
Po dzisiejszej aktualizacji jakiej wieczorkiem dokona ravo,będzie wiadomo ile jest miejsc.Możesz wpałcić,osoby pojedyńcze łatwiej jest umieścic z kimś w pokoju.W razie zapełnienia miejsc będą cofniete pieniążki jednak Kochane moje Duszyczki starają sie o drugi Hotel

- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
faraonka30 napisał(a):starają sie o drugi Hotel
i to by byla najlepsza opcja
Ps. mam nadzieje ze pieniarzki doszly

Adaś napisał(a):czelejm napisał(a):Ewentualnie jakieś maleńkie spotkanie w stolicy.
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=29867
tak, o tym to wiem;)
hmmm..., w takim razie postaram sie zawitać na jakieś kwietniowe spotkanie po połowie miesiąca
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
cytat faraonki30 z ogloszenia o zlocie:
czy to oznacza ze jak ja wczesniej rezerwowalem pokoj 2-osobowy, kase wplacilem wczoraj (a widze ze jeszcze nie dotarla
) a teraz czytam ze pokoje 2 osobowe sa juz wyczerpane... rozumiem ze sie nie zalapalem 
faraonka30 napisał(a):Info nie tylko do Ciebie ale ogólnie:Nie ma już wolnych pokoi 2-osobowych.Zostały 3 osobowe i to juz końcówka
czy to oznacza ze jak ja wczesniej rezerwowalem pokoj 2-osobowy, kase wplacilem wczoraj (a widze ze jeszcze nie dotarla
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
no to widze ze gruba impreza sie szykuje 
- Od: 11 maja 2007, 00:41
- Auto: Prelude 2.0 sohc
marcinkosky napisał(a):czy to oznacza ze jak ja wczesniej rezerwowalem pokoj 2-osobowy, kase wplacilem wczoraj (a widze ze jeszcze nie dotarla ) a teraz czytam ze pokoje 2 osobowe sa juz wyczerpane... rozumiem ze sie nie zalapalem
Kolego dlatego ciężko jest zgrać sprawe noclegu.Jedni wolą by to uzgodnić wg zapisów,inni wg wpłat.Chciałam najpierw to zrobić to wg zapisów ale mogło się okazać że Ci co zapiszą się póżniej szybciej wpłacą jak pierwsi z listy
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
faraonka30 napisał(a):Chciałam najpierw to zrobić to wg zapisów
wydaje mi sie ze tak by bylo najlepiej....
faraonka30 napisał(a):Wiesz ile osób chce pokój dwu osobowy
wydaje mi sie ze "kazdy" chcial by sie wyspac po imprezie w spokoju...
faraonka30 napisał(a):Kochani bardzo prosze,nocleg jest nam potrzebny by odpocząć po imprezie na lotnisku i w Chacie Warmińskiej
dlatego jak sie wpisywalem napisalem (dopisalem) ze chce pokoj 2 osobowy... inny w moim przypadku nie wchodzi w gre.....
faraonka30 napisał(a):baraszkowanie zostawmy na powrót w domku,ok? .
nie wiem jak mam zareagowac na to.....
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2