Adaś napisał(a):pewnie część osób nie wpłaci w ogóle
no wlasnie i teraz ja nie wiem co zrobic czy wplacic czy narazie czekac....
www.mazdaspeed.pl
Gapcio napisał(a):narazie czekac....
Adaś napisał(a):Lilu jeśli nie chcesz nocować w hotelu tylko u znajomych to nie musisz się wpisywać – na lotnisku nie a ograniczenia ilości aut:)
Lilu napisał(a):Adas ... hehe wolałabym w hotelu .
Adaś napisał(a):na pewno się uda:) zresztą tak jak pisałem pewnie część osób nie wpłaci w ogóle
Gapcio napisał(a):no wlasnie i teraz ja nie wiem co zrobic czy wplacic czy narazie czekac
Żanetka napisał(a):wplaty sa chyba do konca kwietnia wiec wtedy sie juz na pewno cos nie cos wydeklaruje
GRU napisał(a):ravo znowu zmieniacie zdanie,troche to nie sprawiedliwe
makoshark napisał(a):dokladnie nie mam jeszcze pieniedzy na koncie i nie za bardzo mam pieniadze na szybko. chyba sobie podaruje wyjazd bo zanim wplace to juz nie bedzie miejsc. szkoda gadac
faraonka30 napisał(a):Kolego jak wiesz co zrobić by wszystkim dogodzic to napisz mi to-mi już ręce opadają.
Ravo bedzie podawał mi osoby które wpłaciły,ja liste będe aktualizować i bedzie ona na forum.Kazdy bedzie widział ile jest wolnych pokoi.
faraonka30 napisał(a):
Kolejność wpłat nie może być decydująca jeżeli zarząd podał termin wpłat do końca kwietnia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość