Zlot Wiosenny Orneta 2008 | Wątek do luźnych dyskusji
ravo napisał(a):udzie ! jest jeszcze z 80 miejsc noclegowych o co chodzi ? myslicie, ze to tak odrazu wszystko zniknie ?
nie no rozumiem

ravo napisał(a):Nastapila zmiana za porozumieniem stron , o miejscach bedzie decydowac kolejnosc wplat za zlot a nie rezerwacja. Wplaty bede podawal raz na 3 dni Faronce a ona bedzie zaznaczala co i jak aby kazdy mogl na biezaco sparawdzac.
i wlasnie dlatego wydaje mi sie ze to kiepski pomysl:
jacus_r napisał(a):czy to oznacza ze moge wplacic i jechac nawet jak nie bylem wczesniej na liscie?
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Poznań – zlot ogólnopolski polega na integracji całego klubu więc co za różnica z kim będziesz w pokoju. Jak chodzi wam o to by się tylko razem naj....bać to macie możliwość na co dzień w Poznaniu.
Zabawa będzie do rana więc i spać będziemy mało, chyba te parę godzin wytrzymacie bez siebie.
Opcja rezerwowa była by gdyby był w okolicy jeszcze jakiś hotel który chciałby przyjąć taką ilość osób o wiadomych zamiarach (zabawy). A jest tylko ten jeden i nie mamy wyboru żadnego.
A widzicie że frekwencja jest nieprzeciętna, wręcz ogromna i tego nikt nie był w stanie przewidzieć.
Zabawa będzie do rana więc i spać będziemy mało, chyba te parę godzin wytrzymacie bez siebie.
Opcja rezerwowa była by gdyby był w okolicy jeszcze jakiś hotel który chciałby przyjąć taką ilość osób o wiadomych zamiarach (zabawy). A jest tylko ten jeden i nie mamy wyboru żadnego.
A widzicie że frekwencja jest nieprzeciętna, wręcz ogromna i tego nikt nie był w stanie przewidzieć.
- Od: 11 lip 2007, 21:40
- Auto: mx-3 1.8V6
cob_ra mam zaznaczone że wpłaciłes więc spokojnie.Masz nocleg
. <br> <br> PS:Hotelu nie rozciągne jak gumeeeeeeeeeeee
.Nie miałam wspominac ale zrobie to:Jak dobrze pójdzie do maja bedzie pensjonat w ktorym bedzie miejsc na 15 osób,ale [cenzura].... bede w nim Ci którzy potrafia pokazac opanowanie i szacunek-bo na to druge to licze i to na max
.Faraon prosze podaj mi Wasz skład.Dalsze rozmowy z Poznaniem prowadze na PW i jako z Przedstawicielem sobie wybranym czyli z Faraonem oki Faraon?Ustal wszystko ze swoimi i ładnie pogadamy na PW.Nie bede prowadzic krzykliwych rozmów ze wszystkimi.
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Gapcio napisał(a):to ja moge byc a nawet spac w jednym lozku z jakas kobitka
Uuuuuu tu chętnych by się znalazło na nasze kobitki które samotnie przyjadą

faraon napisał(a):Wiec WLKP przyjezdza na zlot i wszystcy sie bawimy do Rana
To super mamy zgodę

- Od: 11 lip 2007, 21:40
- Auto: mx-3 1.8V6
faraon napisał(a):OKI Po rozmowie z faraonka wszystko zostało dogadane co do noclegu.Wiec WLKP przyjezdza na zlot i wszystcy sie bawimy do Rana.Dzieki za rozmowe FARAONKA
Nie ma sprawy-ciesze się,że doszliśmy do porozumienia wierzyłam,że i taki efekt rozmowy będzie
Prosze o skorygowanie rezerwacji
milutkimen81 + 3 os.towarzyszące,4x nocleg + Mazda 323C(BA 1.5 16V),400zł
Kaske przelewam już dziś!
milutkimen81 + 3 os.towarzyszące,4x nocleg + Mazda 323C(BA 1.5 16V),400zł
Kaske przelewam już dziś!
- Od: 8 mar 2007, 22:51
- Auto: Mazda 323c 95' 1,5 16v
milutkimen81 napisał(a):400zł
a skąd ta suma?
milutkimen81 napisał(a):,400zł
to chyba 430
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
400zł, dobrze napisałem bo wpłaciłem kase za klubowicza 13 marca tylko że jeszcze nikt nie raczył
przykleić do mojego nicka etykietki klubowicz! Jesli można to niech osoba za to odpowiedzialna naprawi
to przeoczenie!!!!
przykleić do mojego nicka etykietki klubowicz! Jesli można to niech osoba za to odpowiedzialna naprawi
to przeoczenie!!!!
- Od: 8 mar 2007, 22:51
- Auto: Mazda 323c 95' 1,5 16v
milutkimen81 napisał(a):dobrze napisałem bo wpłaciłem kase za klubowicza
żeby zostać klubowiczem trzeba wysłać zgłoszenie, potem 3 miesięczny okres próbny i dopiero po akceptacji zgłoszenia i informacji od Grzyba wpłacasz kasę.
Nie widzę pod Twoim nickiem tabliczki Kandydat. Kolego przeczytaj jeszcze raz temat o zapisie do Klubu
milutkimen81 napisał(a):400zł, dobrze napisałem bo wpłaciłem kase za klubowicza 13 marca tylko że jeszcze nikt nie raczył
to przeoczenie!!
Kolego milutkimen81 poki co ja nie widze u Ciebie plakietki "kandydat" która obowiązuje wszystkich kandydatów na klubowicza przez 3 miesiące.... Czy Ty w ogóle przeczytałeś regulamin zanim wysłałes zgloszenie do klubu? (o ile w ogóle wysłałeś)
Informuję, że obowiązuje Cie stawka za auta niezrzeszone czyli 130 zł.
Pozdrawiam.
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6