MegaSpot Klubu MazdaSpeed 2008
Od razu mówię – nie będzie możliwości jeżdżenia kiedy się chce i gdzie się chce...
Pomyślimy o natryskach.
Pomyślimy o natryskach.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):nie będzie możliwości jeżdżenia kiedy się chce i gdzie się chce...
Łooooo, a czemu tak? Nie do końca rozumiem. Że wolna amerykanka na lotnisku nie wchodzi w grę to rozumiem, ale jeśli będę chciał pojechać do sklepu po bułki ?
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
to widze ze pol samochodu zapelnie zarciem w razie czego ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Nie będzie samowolnej jazdy po lotnisku typu jazda do Toy-toya czy gdzieś, żeby coś pooglądać.
W ciągu dnia będą wyznaczone cztery godziny o których możliwy będzie wjazd i wyjazd z lotniska.
W ciągu dnia będą wyznaczone cztery godziny o których możliwy będzie wjazd i wyjazd z lotniska.
brii napisał(a):Nie będzie samowolnej jazdy po lotnisku typu jazda do Toy-toya czy gdzieś, żeby coś pooglądać.
nio ok to zoruzmiale .. ale chyba jesli nie bedzie mozliwosci wziecia prysznica .... to sorka .. ale dacie ludziom wieczorem wyjechac .. i wrócić ?
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
brii napisał(a):jazda do Toy-toya czy gdzieś
Sorki brii ale jak moją żonkę przyciśnie to nie ma zmiłuj, daleko było to ją podwiozłem, w Borsku zaparkuję koło KLIP KLOPa
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
Będą klopy w różnych miejscach a nie na końcu pasa
Tak ale będą to wyjazdy i wjzady zorganizowane
Lilu napisał(a):nio ok to zoruzmiale .. ale chyba jesli nie bedzie mozliwosci wziecia prysznica .... to sorka .. ale dacie ludziom wieczorem wyjechac .. i wrócić ?
Tak ale będą to wyjazdy i wjzady zorganizowane
Brii nardzo mądrze to organizuje
gratulacje , porządek powinien być jakiś, a przy sporej ilości uczestników jest wręcz konieczny.
To bedzie mój pierwszy wyjazd na zlot , mam nadzieje ze ze bedzie super
Brii , jak by była potrzeba wskoczyć do Borska w międzyczasie to oferuję pomoc mam niecałe 200.
To bedzie mój pierwszy wyjazd na zlot , mam nadzieje ze ze bedzie super
Brii , jak by była potrzeba wskoczyć do Borska w międzyczasie to oferuję pomoc mam niecałe 200.
PiMa
- Od: 11 kwi 2008, 20:00
- Auto: 323F BJ 2.0 DiTD '99
PiMa napisał(a):Brii , jak by była potrzeba wskoczyć do Borska w międzyczasie to oferuję pomoc mam niecałe 200.
Dzięki – będę miał to na uwadze
PiMato beda dwie BJ z wielkopolski w borsku ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
W Borsku czuje sie jak w domu,jestem tam średnio co miesiąc,zobaczycie lotnisko w Ornecie to pikuś w porównaniu do Borska
W dodatku mam 50km do celu także na pewno się zamelduje na płycie w Borsku.
I pod namiotem zostaje bankowo.
<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=41645">SAY MY NAME</a>

I pod namiotem zostaje bankowo.
<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=41645">SAY MY NAME</a>

brii napisał(a):Tak ale będą to wyjazdy i wjzady zorganizowane
Co do tej organizacji – na lotnisku są pasy do "kołowania" które można wykorzystać do przemieszczania sie pojazdów. Uważam że zabroniny powinien być jedynie niekontrolowany wjazd na płytę lotniska, ale sądzę że będzie to jakiś rozsądny kompromis – np. wytyczona trasa wyjazdu/wjazdu na lotnisko i strefy gdzie niepowinny poruszać się samochody.
Lilu napisał(a):jesli nie bedzie mozliwosci wziecia prysznica .... to sorka .. ale dacie ludziom wieczorem wyjechac .. i wrócić ?
No właśnie – do domu (25km), szybka kąpiel, uzupełnienie zapasów i powrót
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
chudy napisał(a):Co do tej organizacji – na lotnisku są pasy do "kołowania" które można wykorzystać do przemieszczania sie pojazdów. Uważam że zabroniny powinien być jedynie niekontrolowany wjazd na płytę lotniska, ale sądzę że będzie to jakiś rozsądny kompromis – np. wytyczona trasa wyjazdu/wjazdu na lotnisko i strefy gdzie niepowinny poruszać się samochody.
Nie będzie samowolnego jeżdżenia nigdzie – nie będzie na ten temat dyskusji, to już jest ustalone. Na zlocie będzie bardzo dużo samochodów...
Kain1207 napisał(a):mam pytanie jak wyglądają zapisy na ten zlot... do kiedy trzeba się zapisać
Lada dzień pojawi się oficjalne info.
KRISMYS napisał(a):No to jak z tym hotelikiem miałeś dac info o ewentualnych kosztach a tu cisza w przybliżęniu chyba coś wiesz o wydatkach
Przepraszam za opóźnienie – jak wyżej – lada dzień