przelew jutro rano
KONIN 2009 -Zlot Wiosenny MazdaSpeed 2009
Ok – usunęłam OT i bardzo proszę już więcej nie wdawać się w niepotrzebne dyskusje – jest to temat do zapisów!
Na pierwszej stronie wyraźnie napisane jest że decyzją zarządu pierwszeństwo we wpisach mają klubowicze i proszę uszanować tą decyzję. Jeżeli komuś się ona nie podoba może podyskutować o niej na PW nie robiąc tu bałaganu. Ewentualnie polecam dział "Uwagi na temat forum i strony".
bodi Ciebie dla świętego spokoju (bynajmniej nie mojego) proszę abyś napisał czy osoby towarzyszące jadące z tobą są związane z klubem, tak żeby inni nie mieli wątpliwości
Na pierwszej stronie wyraźnie napisane jest że decyzją zarządu pierwszeństwo we wpisach mają klubowicze i proszę uszanować tą decyzję. Jeżeli komuś się ona nie podoba może podyskutować o niej na PW nie robiąc tu bałaganu. Ewentualnie polecam dział "Uwagi na temat forum i strony".
bodi Ciebie dla świętego spokoju (bynajmniej nie mojego) proszę abyś napisał czy osoby towarzyszące jadące z tobą są związane z klubem, tak żeby inni nie mieli wątpliwości

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
klubowicz Bimbak + moja osobista dziwka, nocleg 2 osoby, nie wiem ile to wyjdzie bo będę bez auta, zabieramy się z winetem jednym autem – kazali mi jechać to jadę 
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Klubowicz letkoletki, nocleg x 1 osoba = 120 PLN
EDIT
Uwaga! Wpłata za mnie i za mazdatb wpłynie z konta Wacława Czajki (naszego ojca
)– 340 PLN
ps. jak będziecie ustalać pokoje, to ja bardzo chętnie z mX-MEN-em bym chciał. On też bidula jedzie sam
EDIT
Uwaga! Wpłata za mnie i za mazdatb wpłynie z konta Wacława Czajki (naszego ojca
ps. jak będziecie ustalać pokoje, to ja bardzo chętnie z mX-MEN-em bym chciał. On też bidula jedzie sam
Ostatnio edytowano 8 mar 2009, 23:27 przez letkoletki, łącznie edytowano 1 raz
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
Klubowicz Siwus + osoba towarzysząca, nocleg x2 = 220 zł
klubowicz szkodnik_byd, nocleg x 1 osoba = 100 zł
bez autka bede mysle ze ktos a bydgoszczy mnie gdzies tam przygarnie jak nie to potrzebuje miejsce do zregenerowania sie po upojnej nocy
no chyba ze bez auta to 120 to prosze o info na forum lub PW bo chyba zamulilem
bez autka bede mysle ze ktos a bydgoszczy mnie gdzies tam przygarnie jak nie to potrzebuje miejsce do zregenerowania sie po upojnej nocy
no chyba ze bez auta to 120 to prosze o info na forum lub PW bo chyba zamulilem
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–