Retro napisał(a):Zlot Mazdy i na 1 miejscu Fiat Coupe... ?
Chyba kiedyś była mowa o tym, że nieMazdy mają jeździć poza konkursem?
Retro napisał(a):Chyba następnym razem przybędę bronić honoru ;p
zapraszamy, miło by było
www.mazdaspeed.pl
Retro napisał(a):Zlot Mazdy i na 1 miejscu Fiat Coupe... ?
Retro napisał(a):Chyba następnym razem przybędę bronić honoru ;p
Grzyby napisał(a):Retro napisał(a):Zlot Mazdy i na 1 miejscu Fiat Coupe... ?
Chyba kiedyś była mowa o tym, że nieMazdy mają jeździć poza konkursem?
Pit napisał(a):Tak było przecież...
Pit napisał(a):Pierwszy wynik był powiedzmy remisem, drugi wygrał Five.
Pit napisał(a):Ravo atakuje od tyłunajpierw wypuszcza ofiarę w przód a potem dochodzi
Pit napisał(a): Myślę, że Twoja RX-8 mogłaby być co najwyżej szósta włączając Fiata lub piąta, wyłączając. Niestety
Retro napisał(a):Pit napisał(a): Myślę, że Twoja RX-8 mogłaby być co najwyżej szósta włączając Fiata lub piąta, wyłączając. Niestety
Myślisz... ? Dłubany był coś ten Fiat ? czy seria ?
A Five ma chyba nitro w swojej MX-5 ? Ale z tego co widziałem to go nie używał
Retro napisał(a):...nitro (...) z tego co widziałem to go nie używał
Retro napisał(a):A Five ma chyba nitro w swojej MX-5
Pit napisał(a):Nie jedną instalację założyłem, ale do dziś nie wiem, jak można poznać załączenie systemu z zewnątrz auta, tym bardziej na filmiku.
Pit napisał(a):Nie jedną instalację założyłem, ale do dziś nie wiem, jak można poznać załączenie systemu z zewnątrz auta, tym bardziej na filmiku.
Pit napisał(a):Fiat nie jest seryjny
Pit napisał(a):Five miał nitro baaaaaaaardzo dawno temu, w poprzednim silniku Teraz setup jest trochę inny, o czym przeczytasz w jego temacie na tym forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość