Wrażenia z MegaSpota MazdaSpeed w Sochaczewie
Jak to po każdym zlocie zakładamy temacik odnośnie luźnych gadek na temat wrażeń ze zlotu 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
tak tylko że moja madzia była załadowana podczas tego wyścigu
ale dużej różnicy nie było na mecie 
Na starcie napisze,ze ciesze sie ze swojego uczestnictwa w zlocie. Warto poznac ludzi, z ktorymi sie pisze na forum.
Z rzeczy , ktore mozna poprawic w kolejnych zlotach zapewne czesto powtorzy sie brak zaplecza gastronomicznego. Budka z kielbasa, chlebem i jakimis napojami napewno wszystkim by sie przydala.
Przydatne byloby rowniez ujecie wody , zeby doszorwac rece od olejow i smarow
.
Z rzeczy , ktore mozna poprawic w kolejnych zlotach zapewne czesto powtorzy sie brak zaplecza gastronomicznego. Budka z kielbasa, chlebem i jakimis napojami napewno wszystkim by sie przydala.
Przydatne byloby rowniez ujecie wody , zeby doszorwac rece od olejow i smarow
jackkpl napisał(a):Z rzeczy , ktore mozna poprawic w kolejnych zlotach zapewne czesto powtorzy sie brak zaplecza gastronomicznego. Budka z kielbasa, chlebem i jakimis napojami napewno wszystkim by sie przydala.
Hmm, jak by ci to powiedzieć. Budki nie było, catering rozłożył się pod namiotem
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Ja rowniez jestem zadowolony ze swojego uczestnictwa na zlocie. Bylo fajnie
Wielkie dzieki 
-
Szalotka
I ja jestem bardzo zadowolony z udziału, dzięki wszystkim za wszystko
Mniej zadowolony jestem z dzisiejszego poranka, ale żyję
Szczęśliwie wróciłem, a po wczorajszych moich odwiedzinach u Was padłem jak mucha
, ale jest wszystko ok
A no i graty jeszcze raz za wynik
Bartg napisał(a):Dzieki za swietny zlotMam nadzieje ze dotarles THOR szczesliwie do domu po wczoraj
Szczęśliwie wróciłem, a po wczorajszych moich odwiedzinach u Was padłem jak mucha
jackkpl napisał(a):Z rzeczy , ktore mozna poprawic w kolejnych zlotach zapewne czesto powtorzy sie brak zaplecza gastronomicznego. Budka z kielbasa, chlebem i jakimis napojami napewno wszystkim by sie przydala.
Ciesz się że wogule był catering. Gorzej jak nie ma. Najlepiej to na lotnisko zabierać własną szamę lub grilla
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
yoshiwwy napisał(a):jackkpl napisał(a):Z rzeczy , ktore mozna poprawic w kolejnych zlotach zapewne czesto powtorzy sie brak zaplecza gastronomicznego. Budka z kielbasa, chlebem i jakimis napojami napewno wszystkim by sie przydala.
Ciesz się że wogule był catering. Gorzej jak nie ma. Najlepiej to na lotnisko zabierać własną szamę lub grilla
Kto mial katering ten mial, ja bylem na diecie bananowej
jackkpl napisał(a):yoshiwwy napisał(a):jackkpl napisał(a):Z rzeczy , ktore mozna poprawic w kolejnych zlotach zapewne czesto powtorzy sie brak zaplecza gastronomicznego. Budka z kielbasa, chlebem i jakimis napojami napewno wszystkim by sie przydala.
he he ja to już w ogóle nie miałem czasu zjeść

wielki szacun dla prezesów i dla Brii za zorganizowanie zlotu

arcziartur napisał(a):jackkpl napisał(a):yoshiwwy napisał(a):jackkpl napisał(a):Z rzeczy , ktore mozna poprawic w kolejnych zlotach zapewne czesto powtorzy sie brak zaplecza gastronomicznego. Budka z kielbasa, chlebem i jakimis napojami napewno wszystkim by sie przydala.
he he ja to już w ogóle nie miałem czasu zjeśćtak na szybko zjadłem kiełbe a po slalonie to już do wieczora nic nie jadłem bo nie byłem w stanie
to było lepsze od karuzeli
To dobrze, ze nic nie jadles. Glupio by bylo jedzenie w pole "wyrzucac"
Yyyy – catering był, można było kupić gorące żyrło, pod namiotem
Skelpu spożywczego nikt nie otworzy na zlocie na którym jest mniej niż kilka tysięcy ludzi.
Bardzo dziękuję wszystkim za obecność i w miarę dobre zachowanie na lotnisku – cały zlot udało się miło spędzić bez wypadków i innych ekscesów
Bardzo dziękuję jak zwykle tym samym osobom, bez których zlot by się nie odbył:
– Arczi
– malutka i kierownik
– bazyl wspaniały
– PLaster z siostrą
– Siw-y
– Riki
– Pinki
– loockas
– Andariel
– i jeszcze kilka osób
Włożyli kawał pracy w ten event, zapierniczali przed i w trakcie zlotu jak dzikie osły zapominając o zabawie by inni mogli miło spędzić czas, jeszcze raz bardzo dziękuję

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):jackkpl napisał(a):Z rzeczy , ktore mozna poprawic w kolejnych zlotach zapewne czesto powtorzy sie brak zaplecza gastronomicznego. Budka z kielbasa, chlebem i jakimis napojami napewno wszystkim by sie przydala.
Yyyy – catering był, można było kupić gorące żyrło, pod namiotem
Skelpu spożywczego nikt nie otworzy na zlocie na którym jest mniej niż kilka tysięcy ludzi.
Kurcze, to dlaczego mi i przynajmniej 5 innym osobom to umknelo? Chyba bylo za malo drogowskazow
Jesli bylo mozna kupic kielbase, to takie cos w zupelnosci by zaspokoilo moje potrzeby zywieniowe
Ostatnio edytowano 23 sie 2009, 16:01 przez jackkpl, łącznie edytowano 1 raz
THOR napisał(a):I ja jestem bardzo zadowolony z udziału, dzięki wszystkim za wszystkoMniej zadowolony jestem z dzisiejszego poranka, ale żyję
Bartg napisał(a):Dzieki za swietny zlotMam nadzieje ze dotarles THOR szczesliwie do domu po wczoraj
Szczęśliwie wróciłem, a po wczorajszych moich odwiedzinach u Was padłem jak mucha, ale jest wszystko ok
To git