Jacek176 napisał(a):W naszej klasie będzie np. Adriano, także dyplom za zajęcie pierwszego miejsca można rozdać przed zawodami
Chyba, że sam zgłosi się do klasy wyższej, czego na pewno nie uczyni poturbowany BratCukierka
www.mazdaspeed.pl
Jacek176 napisał(a):W naszej klasie będzie np. Adriano, także dyplom za zajęcie pierwszego miejsca można rozdać przed zawodami
Jacek176 napisał(a): pojemność auta z turbo mnoży się razy 1.5 albo 1.7?
Fiveopac napisał(a):Bri cos w temacie sprzetu juz wiadomo?
Fiveopac napisał(a):Czas chyba to uporzadkowac, albo sa klasy i kazdy jest jednoznacznie przyporzadkowany albo bedzie pelna dowolnosc w wyborze i nieporozumienia.
brii napisał(a):Fiveopac napisał(a):Czas chyba to uporzadkowac, albo sa klasy i kazdy jest jednoznacznie przyporzadkowany albo bedzie pelna dowolnosc w wyborze i nieporozumienia.
Nie ma czego porządkować – klasy są wymienione w pierwszym poście i tyle
Ktoś uważa się za mocniejszego to leci do klasy w której uważa, że będzie się miał z kim ścigać
Przecież nie robimy konkursu na skalę krajową tylko klubową – chodzi o zabawę i o pomierzenie czasów
brii napisał(a):A czemu nie o 1.65 albo 1.798?
brii napisał(a):Przecież nie robimy konkursu na skalę krajową tylko klubową – chodzi o zabawę i o pomierzenie czasów
Jacek176 napisał(a):No to po co wogóle jest podział na klasy?
Gibsong napisał(a):Testowałem to lotnisko i nawet na gnojowych oponach dawało radę na mokrym się wyrobić z hamowaniem.
brii napisał(a):Jacek176 – jak Ci nie pasuje klasa w której są 1.8 to skacz do tej wyżej i po problemie
Gibsong napisał(a):Klasy są poto żeby rozdać puchary.
Jacek176 napisał(a):Aha. A ja myślałem, że po to żeby ścigały się ze sobą auta o podobnych możliwościach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość