Uwazam,ze przerzucanie aut z turbo o klase wyzej jest troche nie fair,ale spokojnie sie z tym pogodze, jak mi do klasy wrzuca adriano z 200 kucami
To by bylo tyle. Do zobaczenia w Sochaczewie.
www.mazdaspeed.pl
jackkpl napisał(a):Chetnie stane w szranki z Adasiem i jego V6
Adaś napisał(a):jackkpl napisał(a):Chetnie stane w szranki z Adasiem i jego V6
Co Wy znowu ode mnie chcecie – brii ja nie startuję, bo jak przegram to całe forum będzie mnie wytykać palcami
A tak na poważnie to BA KF nie jest jakimś cudem świata – bardzo ładne auto z przyzwoitą dynamiką – idealne na miasto
pinky napisał(a):jackkpl napisał(a):Duzo sie chyba nie pomyle, jesli nazwe cie Krolem klasy N/A do 2 litrow.
Jest szybsze N/A 2.0 więc troche się pomyliłeś. Jest przecież Badyl i jego BA kl-ze.
pinky napisał(a):Przepraszam by badAle N/A.
jackkpl napisał(a):Czyli do 2 litrow N/A Adas nadal niepokonany?
jackkpl napisał(a):Proponuje, zeby od dzis mierzyc czas przejazdu w "Adasiach", gdzie 0,5 Adasia to czas odpowiadajacy polowie czasu przejazdu jego samochodu na 1/4 mili
Gibsong napisał(a):No tak zlot w Sochaczewie więc może dojedzie.
Adaś napisał(a):Gibsong napisał(a):No tak zlot w Sochaczewie więc może dojedzie.
A jestem jeszcze ciekaw czy Tomkowi uda się poskładać zieloną BG hehe. Dziś widziałem tego frankensteina, nawet słyszałem jak chodzi
Jacek176 napisał(a):Sorry, że tak późno z tym wyskoczyłem ale dopiero teraz to doczytałem. Wcześniej były chyba inne założenia?
Adaś napisał(a):Jacek176 napisał(a):Sorry, że tak późno z tym wyskoczyłem ale dopiero teraz to doczytałem. Wcześniej były chyba inne założenia?
przecież dla suszarek jest oddzielna klasa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości