![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
1.8 BP z BA ma 114KM, więc nie ma najmniejszych szans z chociażby 1.8 V6 z mx3
www.mazdaspeed.pl
Borys napisał(a):Jeśli wziąć pod uwagę tylko seryjne moce to rozpietość poszczególnych klas dla samych Mazd jest troszke...różna
A ~23 KM
B ~18 KM
C ~54 KM
D ~94KM
CezaR83 napisał(a):Hmmm , dlaczego nie ma podziału w dieslach na pojemności?
lukster napisał(a):Do klas które istnieją dodałbym klasę D1 dla aut benzynowych turbo i tyle, lub wszystkie doładowane do klasy G
brii napisał(a):Na własne życzenie można zapisać do dowolnie wyższej klasy niż wynika to z w/w założeń.
brii napisał(a):Na własne życzenie można zapisać do dowolnie wyższej klasy niż wynika to z w/w założeń.
brii napisał(a):A masy – bez sensu dzielić ze względu na moc bez uwzględnienia masy...
Borys napisał(a):w C wszystkie BP/FS/FP będą tylko wąchać spalany olej przez KF/K8
Borys napisał(a):Ja tam bym zrobił klasę V dla sześcio-cylindrowców
Borys napisał(a):BP/FS/FP będą tylko wąchać spalany olej przez KF/K8
lukster napisał(a):hue hue hue, nie no bez jaj, klasy są oki, nie róbmy jakiejś farsy z podziałem na moce czy cuś. Chodzi tylko i wyłącznie o wyjęcie do osobnej klasy aut z turbo tylko po to żeby było sprawiedliwie.
brii napisał(a):że wygra duch rywalizacji i silniejsi sami przejdą do odpowiednio wyższych klas by zabawa była udana usmiech
Borys napisał(a):BP/FS/FP będą tylko wąchać spalany olej przez KF/K8 oczko
lukster napisał(a):Z drugiej strony zastanawiam się ile byłoby aut w klasie turbo. Five, ja, ravo, noucamp, piwo, cukieras, adriano, 88ET, kilka innych mx5... dopiszcie bo napewno kogos pominąłem
Fiveopac napisał(a):i Jakol na nosie diabelek
lukster napisał(a):szkoda ze FD nie będzie z tego co wiem, buuuuuu smutny
Fiveopac napisał(a):brii stworz klase turbo benzyny zamiast "G"
brii napisał(a):Ale ogólnie jak chcecie – rozumiem żeby klasę G przemianować na turbo??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości