brii napisał(a):Następny zlot będzie opływał w luksusy jeśli idzie o nocleg kosztem ilości atrakcji, jakości lotniska i kapeli – ciekawe co wtedy powiedzą malkontenci
Też mam taki plan

Również dołączam się do podziękowań dla wszystkich gości i organizatorów zlotu. Dla mnie była to wspaniała okazja podziwiania 150 samochodów ukochanej marki w jednym miejscu oraz spotkania się z Forumowiczami, których jeszcze nie poznałem oraz z tymi, z którymi się dawno nie widziałem.
Najbardziej cieszę się, że wszyscy z Was wrócili bezpiecznie do domu, a część lotniskowa przebiegła bez blaszanych zgrzytów. Faktycznie kolesie z Toyoty byli nadgorliwi – sam zostałem upomniany i nie dałem rady wycisnąć potów z Imprezy – ale lepiej dmuchać na zimne. Odwalili za nas kawał roboty. Inna sprawa to ich podejście do czasu szkolenia, stąd...
Fiveopac napisał(a):zzcerze mowiac mam nadzieje, ze nie zobacze juz tej firmy na zadnym z naszych zlotow
...oczywiście.
Oczywiście największe podziękowania należą się Maćkowi za samodzielną koordynację działań, poświęcony czas i środki, a przede wszystkim kreatywność. Wielkie dzięki również całej ekipie organizacyjnej, która zamiast [tiiit] w fotele, szlifować parking i muskać gaz rzuciła się w wir przygotowań konkurencji. Nie będę pisać po nickach, sam tym razem pełniłem raczej rolę statysty. Każdy z Was ma prawo do krytyki, z której na pewno wyciągniemy wnioski. Dla nas to przede wszystkim sygnał, że bez pracy zespołowej i odpowiedniego przygotowania ram imprezy dużo wcześniej nie osiągniemy zadowalających efektów.
Frekwencja na zlocie przerosła nasze oczekiwania i mamy solidną nauczkę, jakim wyzwaniem jest przygotowanie imprezy na tyle samochodów. Wiele rzeczy musimy jeszcze dopracować, przeprowadziliśmy już w Zarządzie konsultacje na temat przyszłych zlotów i przepraszamy za niedociągnięcia, obiecując lepszy standard na przyszłość. Przypomina mi się jednak sytuacja sprzed 3 lat, gdy KS'em był śp. Jerry. Każdy z nas musi nauczyć się z jednej strony pokory, z drugiej starać umiejętnie formułować krytykę. Nie brak nam na szczęście cierpliwości w dążeniu do wysokiego standardu klubowych imprez i udowodnimy wszystkim, że stać nas na więcej, co niejednokrotnie już pokazaliśmy.
Dziękuję wszystkim za niesamowitą atmosferę, która towarzyszy każdemu spotkaniu Klubu MazdaSpeed. Bogu za przegnanie deszczu

Z tco_tm zjedliśmy po karkówce za 10 zł, smak jak i cena do przełknięcia, chociaż na przyszłość zapewnimy catering z szerszą ofertą. Nie zapominajmy o warunkach lokalnych, które szerzej przybliżył jacek176. Chciałbym jednak upomnieć osoby, których wkład organizacyjny szanuję, ale nie uprawnia ich to do łamania reguł obowiązujących wszystkich (arcziartur). Dziękuję wszystkim, którzy mnie nakarmili, dali pomacać swoje cacka i z którymi zamieniłem przynajmniej słowo.
Podziękowania również dla
Carspeed za sponsoring – polecam hurtownię Smirnoffa jako najlepsze źródło części do Mazd

Jestem niesamowicie zadowolony szczególnie z opinii osób, które zechciały nas odwiedzić po raz pierwszy i zintegrowały się z Forumowiczami. Format tego spotkania udowodnił, że Klub rośnie w siłę, a my wraz z tym wzrostem musimy przygotować nowe strategie, by cieszyła Was nie tylko niepowtarzalna atmosfera, ale i emocje za kierownicą.
Gapcio napisał(a):Aaaa wlasnie
Globy. Mielismy z Ola dla Ciebie niespodzianke, No ale ze nie pijesz to stwierdzilismy ze nie bedziemy Cie obarczac tym problemem (a po za tym dales ciala nie witajac sie z Ola) i dalismy ja
kinkiemu ktory z mila checia ja spenetrowal

Na zdrowie

Dareczeq napisał(a):– praktycznie prawie jedyna mozliwosc spotkania sie na zlocie dla milosnikow marki posiadajac status forumowicza.
Rozumiem, że to żal po jednostkowej sytuacji ze Zlotu Wiosennego KONIN 2009.