Konkurs – Sochaczew 2009 – wyścigi równoległe na 400m
tco_tm ja nie mowie o medalach tylko o chociazby dymplomie w osobnej kategorii.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
ravo napisał(a):zebralem juz jeden puchar i 2 dyplomy hehe
no to Ci może wystarczy
PS. nie to że bym miał coś przeciwko
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
To mogę startowac francuzem na 400m??
A teraz serio – przyjechac na zlot można spychaczem albo nawet rowerm z betoniarką, startowac w konkurencjach moze każdy, nawet kombajnem, tirem czy motocyklem, ale klasyfikowane są tylko przejazdy Mazdami. Dla posiadaczy nie Mazd pozostaje satysfakcja, że uzyskali lepsze czasy od Mazd i nic więcej. Ten temat jest już wyczerpany.

A teraz serio – przyjechac na zlot można spychaczem albo nawet rowerm z betoniarką, startowac w konkurencjach moze każdy, nawet kombajnem, tirem czy motocyklem, ale klasyfikowane są tylko przejazdy Mazdami. Dla posiadaczy nie Mazd pozostaje satysfakcja, że uzyskali lepsze czasy od Mazd i nic więcej. Ten temat jest już wyczerpany.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii francuzem to mozesz sie scigac... na fotelach 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
Przeczytałem całość, widzę że w narodzie Mazdaspeedowym jest potrzebny temat o ściganiu równoległym 10 stron w parę dni.
Nie chcę cytować ale ktoś napisał: CA-B6 vs GE-FS = 0 jasne:) w każdej chwili mogę posiadacza takiego auta wyprowadzić z błędu, nawet na LPG.
Comprex – decyduje ciśnienie w dolocie jak powietrze leci normalnie NA jeśli jest nadciśnienie doładowany i tyle.
Co do startu to co prawda mam Mazdę ale od Warszawy to blisko i myślę że wystartuje w tej klasie dla innych aut, pewnie na dyplom nie mam szans ale w klasie z KF i MX-5 BP też raczej nie. Pozatym gdyby nawet padało to handicap RWD zostaje
Nie chcę cytować ale ktoś napisał: CA-B6 vs GE-FS = 0 jasne:) w każdej chwili mogę posiadacza takiego auta wyprowadzić z błędu, nawet na LPG.
Comprex – decyduje ciśnienie w dolocie jak powietrze leci normalnie NA jeśli jest nadciśnienie doładowany i tyle.
Co do startu to co prawda mam Mazdę ale od Warszawy to blisko i myślę że wystartuje w tej klasie dla innych aut, pewnie na dyplom nie mam szans ale w klasie z KF i MX-5 BP też raczej nie. Pozatym gdyby nawet padało to handicap RWD zostaje
Ostatnio edytowano 13 cze 2009, 23:33 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gibsong z Lodzi najpewniej tez przyjedzie x6 B6 sprzed liftu 
Speed napisał(a):FS potrafi KF objechac
Czytam to czasem i płaczę... Stań na kresce ze zdrowym KF-em a nie takim który stracił 30 KM po wyjezdzi z fabryki ze względu na zaniedbania ownerów a wtedy pogadamy...
Bajki to Tuwima...
Ale gadania, a zero sensownych wnioskow. Staniecie na kresce w Sochaczewie i wtedy zobaczy co kto moze, a nie bedzie sobie pisemnie na forum udowadniac kto co moze objechac.
Ja objezdzam seryjnego malucha, wiecej nie musze![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja objezdzam seryjnego malucha, wiecej nie musze
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
xXx scigamy się z takimi KFami jakie latają po drogach i nie możesz mieć o to pretensji że czasem wygramy. Mazdarek ma dość zdrowego (blisko 140 KM) tylko nie pamiętam czy jechał w koninie, trzeba go namówić na ściganko małe.
Co do CA-B6 to mogę mieć kłopoty na gazie.
Co do CA-B6 to mogę mieć kłopoty na gazie.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gibsong przeczytaj moj post wyzej.