Wrażenia z MegaSpota MazdaSpeed w Sochaczewie
brii napisał(a):Dobrze wiecie, że nawet jak wszystko będzie tip-top to reszta ludzi waszego pokoroju wszystko skrytykuje i się przypierniczy do byle pierdoły – pewnie dlatego nie macie odwagi pomóc. Narzekać najłatwiej...
Wszyscy powinni się ogarnąć, bo przegięli w krytykowaniu a Ty tym stwierdzeniem dopieprzyłeś po prostu już zbyt dobitnie!
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Wpisze się i ja...
pierwszy mega zlot zaliczony, co mnie wielce cieszy.
Podziękowania dla organizatorów za ogarnięcie całej imprezy. Przyszykowanie takiego zlotu równa sie dużemu nakładowi sił i chęci. Nie zawsze jednak wszystko wychodzi, tak jakby się chciało..Nie ma co narzekać. Wszyscy już jesteśmy w domkach z pieknymi łazienkami
1 dzień bez mycia – dzien trolla – albo dzień dobroci dla paproci
nikomu jeszcze nie zaszkodził
chociaż to luksus docenić swoja łazienke po powrocie
szkoda,że nie mogłam jechać swoim autem
ale ciesze sie, ze poznałam nowe osoby z forum i miło spedziłam czas.
dziekuje naszej łódziej ekipie za dobra zabawe pod domkiem H
Pozdrowienia dla Fasolek za mile spędzony czas
tak sie bawi, tak sie bawi.. Łódź..
Pozdrowienia dla wszystkich obecnych na mega zlocie
Orkiestra naprawde fajna sprawa
dzięki wszystkim raz jeszcze za miła zabawe. do zobaczenia na spotach / zlotach albo na drodze!
pierwszy mega zlot zaliczony, co mnie wielce cieszy.
Podziękowania dla organizatorów za ogarnięcie całej imprezy. Przyszykowanie takiego zlotu równa sie dużemu nakładowi sił i chęci. Nie zawsze jednak wszystko wychodzi, tak jakby się chciało..Nie ma co narzekać. Wszyscy już jesteśmy w domkach z pieknymi łazienkami

chociaż to luksus docenić swoja łazienke po powrocie
szkoda,że nie mogłam jechać swoim autem
dziekuje naszej łódziej ekipie za dobra zabawe pod domkiem H
Pozdrowienia dla Fasolek za mile spędzony czas
tak sie bawi, tak sie bawi.. Łódź..

Pozdrowienia dla wszystkich obecnych na mega zlocie
Orkiestra naprawde fajna sprawa
dzięki wszystkim raz jeszcze za miła zabawe. do zobaczenia na spotach / zlotach albo na drodze!
-
Ania_TM
brii – ja zdania nie zmieniam – slowa uznania za zlocik.
moje odczucia:
1) catering – byl... i dobrze jak ktos byl glodny to zjadl i nie marudzil (mnie nie szczegolnie smakowalo ale ja nie narzekam) byly prywatne grile i tam bylo zarcie super...
2) noclegi – mysle ze spotkalismy sie aby sie pobawic (mozna to rozumiec jak kto chce) natomiast nocleg byl tylko dodatkiem. jak ktos by chcial nocowac w super warunkach mogl wziasc hotel (bylo pisane wczesniej o domkach – czego mozna sie po tym spodziewac?) btw. niedawno bylem na zlocie w odessie – nocki byly w hotelu **** ok 400zl/ nocka – warunki super – a czy ktos by u nas w klubie tyle zaplacil????
3) konkursy – jak ktos chcial wziasc udzial we szystkich to nie bylo problemu mnie sie udalo... (to co mi sie nie spodobalo to tylko wielokrotne proby 2x100 – dowiedzialem sie o tym pozniej... dla wszystkich powinny byc rowne szanse... – bylo minelo)
pozdrawiam wszystkich – ja bawilem sie swietnie
moje odczucia:
1) catering – byl... i dobrze jak ktos byl glodny to zjadl i nie marudzil (mnie nie szczegolnie smakowalo ale ja nie narzekam) byly prywatne grile i tam bylo zarcie super...
2) noclegi – mysle ze spotkalismy sie aby sie pobawic (mozna to rozumiec jak kto chce) natomiast nocleg byl tylko dodatkiem. jak ktos by chcial nocowac w super warunkach mogl wziasc hotel (bylo pisane wczesniej o domkach – czego mozna sie po tym spodziewac?) btw. niedawno bylem na zlocie w odessie – nocki byly w hotelu **** ok 400zl/ nocka – warunki super – a czy ktos by u nas w klubie tyle zaplacil????
3) konkursy – jak ktos chcial wziasc udzial we szystkich to nie bylo problemu mnie sie udalo... (to co mi sie nie spodobalo to tylko wielokrotne proby 2x100 – dowiedzialem sie o tym pozniej... dla wszystkich powinny byc rowne szanse... – bylo minelo)
pozdrawiam wszystkich – ja bawilem sie swietnie
pinky napisał(a):brii to na następny mega zapisz mnie Don Corleone i pewnie Ryśka do os'u. I ogarniemy temat
Pinky, tak trzeba trzymać

Nie chcę pisać osobowo, ale:
Olka wystarczy – wiemy jak jest!
Lulu wybacz, ale nie mów, że jakbyś nie przyszła i powiedziała, ze chcesz w czymś pomów to by Ciebie wygonili! Dominika nic nie mówiła, przyjechała i wzięła się za robotę. Każdy mógł tak zrobić.
Było spotkanie organizacyjne w piątek w wawie, mogłaś przyjechać – dzwoniłem.
Przyjechało raptem kilka osób, które zaoferowały pomoc – przemilczę.
Szczerze, to szkoda słów które tu padają, szkoda oczu które je czytają, szkoda mi tych wszystkich którzy tylko narzekają nie wiedząc jak wygląda od kuchni przygotowanie takiej imprezy, jaki trud i koszty trzeba ponieść za to by inni mogli się dobrze bawić, a potem szkoda samego siebie
Ile osób podziękowało Brii (ludzki chłop) za to, że w ogóle mogli wjechać na lotnisko, bo w ostatniej chwili pozmieniali auta, szereg niejasności w zapisach itp, ile osób podziękowało za ochronę, ze nie było żadnej stłuczki, intruzów na płycie lotniska (nie było rowerzystów i matki z wózkami przy szybkich przejazdach)? i tak dalej można wymieniać, ale po co... czy ktoś to zrozumie co bezmyślnie siedzi przed komputerem i klepie...
... "zła organizacja na lotnisku", "źle ustawione auta – za daleko", "za mało przejazdów 1/4", "kiełbaska niedobra", "i po co te toyoty tak często jeździły – nie można wypić piwa na lotnisku" ...
Czy był jakiś zlot (tak liczny) gdzie wszyscy byli zadowoleni?
Proponuję zatem utworzyć/wyodrębnić z tego wątku wszystkie posty zawierające narzekania, skargi i zażalenia do oddzielnego pt. "Skargi i żale z MegaSpota MazdaSpeed w Sochaczewie" – niech się ludzie tam wpisują. Następnie tworzymy kolejny watek pt. "Osoby chętne(i odpowiedzialne) do organizacji następnego MegaSpota 2010" – tam się niech wpisują takie osoby które chcą pomagać i przy jakiej konkurencji (jakim zadaniu).
A za jakiś czas policzymy ilość postów. Obstawiajcie ile gdzie będzie?
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Brii wielki szacunek za zorganizowanie zlotu :–) szkoda że udało nam sie zamienić raptem 2 zdania ale kwestia do nadrobienia.
Jezeli chodzi o lotnisko to wszystko wypas. udało mi sie załapc na szkolenie (na czym mi bardzo zalezało) oraz na cwiartke. chciałem startowac we wszystkim ale ze nowy samochód to strasznie sie o niego bałem (chyba wiecie dlaczego).
Kwestia nocy. Jak dla mnie żadnych negatywów nie moge przedstawic :–) fakt że łazienka troche spartańska ale cieszmy sie że wogole była :–) zimna woda jak dla mnie była bardzo dobra jak sie rano obudziłem i zanużyłem głowe pod kran
kapela w pąpke
troszke żałuje że wszyscy sie integrowali we własnych grupkach (imprezka wieczorna w koninie troszke bardziej mi odpowiadała) co nie zmienia faktu ze nie spedziłem wieczoru bardzo miło (wiem ze na takim polu ciezko all zebrać razem).
Nie będe nic krytykował bo nie ma co, zreszta jak ktos zamierza cos krytykowac to niech najpierw sam cos zrobi zeby wiedział jak to jest trudne :–)
Podziękowania również do innych organizatorów zlot (nie bede wymieniał wszystkich bo nawet nie wiem kogo dokładnie
ale i tak wam dziekuje)
sq2jul. Ja też dziekuje za jazde nastepnym razem mam nadzieje ze to ja wygram :–)
Ravo nie łam sie przycisk Bright jest naprawde bardzo Fajny
w razie czego jak bede mogł jakos pomoc przy next zlocie dajcie znac ;–)
Jezeli chodzi o lotnisko to wszystko wypas. udało mi sie załapc na szkolenie (na czym mi bardzo zalezało) oraz na cwiartke. chciałem startowac we wszystkim ale ze nowy samochód to strasznie sie o niego bałem (chyba wiecie dlaczego).
Kwestia nocy. Jak dla mnie żadnych negatywów nie moge przedstawic :–) fakt że łazienka troche spartańska ale cieszmy sie że wogole była :–) zimna woda jak dla mnie była bardzo dobra jak sie rano obudziłem i zanużyłem głowe pod kran
Nie będe nic krytykował bo nie ma co, zreszta jak ktos zamierza cos krytykowac to niech najpierw sam cos zrobi zeby wiedział jak to jest trudne :–)
Podziękowania również do innych organizatorów zlot (nie bede wymieniał wszystkich bo nawet nie wiem kogo dokładnie
sq2jul. Ja też dziekuje za jazde nastepnym razem mam nadzieje ze to ja wygram :–)
Ravo nie łam sie przycisk Bright jest naprawde bardzo Fajny

w razie czego jak bede mogł jakos pomoc przy next zlocie dajcie znac ;–)
Ostatnio edytowano 24 sie 2009, 14:53 przez People_Hate_Me, łącznie edytowano 1 raz
PLaster, amen 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
<b>brii & spółka</b> wielki szacun dla was wszystkich za zorganizowanie tak zajedwabistej imprezy
Nie raz już to było pisane, ale powtórzę, ten klub to ludzie dla których chce się tu być, a nie domki, żarcie czy inne pierdoły.
Zgadzam się z Bartkiem w 100%, co do pkt. 1 i2
, w konkursach nie brałem udziału ale wierzę Bartkowi na słowo.
Dziękuję wszystkim za imprezę przy domku H. Niech żyje bratnia przyjaźń Poznańsko-Łódzka

Nie raz już to było pisane, ale powtórzę, ten klub to ludzie dla których chce się tu być, a nie domki, żarcie czy inne pierdoły.
bartezm napisał(a):1) catering – byl... i dobrze jak ktos byl glodny to zjadl i nie marudzil (mnie nie szczegolnie smakowalo ale ja nie narzekam) byly prywatne grile i tam bylo zarcie super...
3) konkursy – jak ktos chcial wziasc udzial we szystkich to nie bylo problemu mnie sie udalo...
Zgadzam się z Bartkiem w 100%, co do pkt. 1 i2

Dziękuję wszystkim za imprezę przy domku H. Niech żyje bratnia przyjaźń Poznańsko-Łódzka

Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa. 
- Od: 1 wrz 2007, 00:55
No trochę tych słów krytyki się posypało. Słusznie czy niesłusznie? Niech sobie oceniają jak chcą. Ja generalnie jestem bardzo zadowolony i bardzo dziękuję <b>brii</b>, że dałeś szansę uczestnictwa w zlocie. Nie żałuję wydanej kasy.
Jeżeli tylko następna impreza nie będzie zbyt daleko to chętnie się na nią wybiorę. Oczywiście jeżeli będziecie tego potrzebowali to chętnie pomogę.
Dzięki wielkie za fajne spotkanie.
Jeżeli tylko następna impreza nie będzie zbyt daleko to chętnie się na nią wybiorę. Oczywiście jeżeli będziecie tego potrzebowali to chętnie pomogę.
Dzięki wielkie za fajne spotkanie.
- Od: 9 lut 2009, 23:15
- Auto: Mazda 3 1.6 2004
bry wszystkim po zlocie w koncu i ja moge cos skrobnac
zaczynajac od poczatku lotnisko jak lotnisko cos sie dzialo ludzie chodzili jezdzili grila palili nawet ktos w pilke gral he he wiec lajt nie bylo wcale nudno a co od picia piwa na lotnisku dalo sie to tez bez problemu obejsc wystarczyla buteleczka po pol litrowej nestea
wystarczy pokombinowac a przy tym smiechu i zabawy co nie miara
teraz etap po przyjezdzie juz do osrodka poczatek niezly impreza przed brama wjazdowa poznaniaki i podlasiaki
po przejechaniui bramy tego ze osrodka (bylem pierwszy
) kazdy popedzil do swojego domku mialo byc 1 2 3 bylo A B C ale dalismy rade po wejsciu juz do domku nie zauwazylismy nawet ze jest cos nie tak tylko pierwsze co zrobilismy to rezerwacja lozka i otworzenie piwa
potem bylo male rozczarowanie ze nie ma lodowki
i kibelka ale wiadomo lasek obok wiec nie bylo zle pozniej sie zaczelo gril integracja pelna geba jak dla mnie bardzo udana
final byl taki ze obudzilem sie w domku na gorze (nie wiem jak sie tam dostalem
) okolo piatej w ubranku tak jak chodzilem po osrodku
niezapomniane przezycia na dluuugi czas
teraz szczegolne pozdro dla
kinki i grupy poznanskiej za wspolne picie i imprezowanie na naszym tarasie
cukierkow za to ze moglem sie ogrzac przy ich ognisku
i dla naszej calej zalogi z domku numer 4 czyli D zajefajni jestescie
zlot uwazam za udany i dziekuje wszystkim ktorzy przylozyli sie do tego zeby wogle sie odbyl
DZIEKUJE i do nastepnego mam nadzieje jesiennego
zaczynajac od poczatku lotnisko jak lotnisko cos sie dzialo ludzie chodzili jezdzili grila palili nawet ktos w pilke gral he he wiec lajt nie bylo wcale nudno a co od picia piwa na lotnisku dalo sie to tez bez problemu obejsc wystarczyla buteleczka po pol litrowej nestea
teraz etap po przyjezdzie juz do osrodka poczatek niezly impreza przed brama wjazdowa poznaniaki i podlasiaki
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

teraz szczegolne pozdro dla
kinki i grupy poznanskiej za wspolne picie i imprezowanie na naszym tarasie
cukierkow za to ze moglem sie ogrzac przy ich ognisku
i dla naszej calej zalogi z domku numer 4 czyli D zajefajni jestescie
zlot uwazam za udany i dziekuje wszystkim ktorzy przylozyli sie do tego zeby wogle sie odbyl
DZIEKUJE i do nastepnego mam nadzieje jesiennego
Ostatnio edytowano 24 sie 2009, 16:00 przez bodi, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 16 wrz 2007, 20:55
- Auto: Mazda 6 GH
bodi napisał(a):domku numer 4 czyli H
bodi chyba nie wytrzeźwiałeś jeszcze bo domek nr 4 to zdecydowanie był domek D

In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Dziękuje Bri za ten miły, klimatyczny i bezpieczny zlot!
Oczywiscie noclegi (tak bylem burżujem posiadajacym lazienke w domu) i lekki pospiech na lotnisku z deka obnizyly faktor zabawy ale wieczorny koncert i klimat mazdowiczów bawiacych sie w jednym miejscu wyrównał niedogodnosci w stylu poduszek po umarlakach i myszy w pokojach
Ogolnie uwazam zlot za udany, jesli sa zawodnicy stekający przez szklany ekran ze im nie halo to żal, ze nie byli nigdy na naprawde kiepskim zlocie.... a rozliczanie z kasy jest po prostu żałosne
Zeby nei bylo za pieknie to po karkowce z lotniska wraz zmoja dziewczyan nabawilismy sie bólu brzucha, pewnie reksio byl za slabo zamrynowany (za krotko – sierść pewnie stanela nam na żołądku).
Jedyne co mnie naprawde wkurzylo to szkolenie na toyotach, otoz moja dziewczyna miala wielka ochote na owe szkolenie a po pol godz czekania w kolejce okazalo sie ze te gnomy po 14 po prostu zwineły interes. Uwazam ze powinni wyskoczyc z czesci kasy ktora otrzymali bo to byl skandal i chamstwo tak olac klienta!
Szzcerze mowiac mam nadzieje, ze nie zobacze juz tej firmy na zadnym z naszych zlotow a jak bede mogl gdziekolwiek wyrazic o niej opinie to takze to uczynie z deka umiejszajac powadze panow szkoleniowcow.
Oczywiscie noclegi (tak bylem burżujem posiadajacym lazienke w domu) i lekki pospiech na lotnisku z deka obnizyly faktor zabawy ale wieczorny koncert i klimat mazdowiczów bawiacych sie w jednym miejscu wyrównał niedogodnosci w stylu poduszek po umarlakach i myszy w pokojach

Ogolnie uwazam zlot za udany, jesli sa zawodnicy stekający przez szklany ekran ze im nie halo to żal, ze nie byli nigdy na naprawde kiepskim zlocie.... a rozliczanie z kasy jest po prostu żałosne
Zeby nei bylo za pieknie to po karkowce z lotniska wraz zmoja dziewczyan nabawilismy sie bólu brzucha, pewnie reksio byl za slabo zamrynowany (za krotko – sierść pewnie stanela nam na żołądku).
Jedyne co mnie naprawde wkurzylo to szkolenie na toyotach, otoz moja dziewczyna miala wielka ochote na owe szkolenie a po pol godz czekania w kolejce okazalo sie ze te gnomy po 14 po prostu zwineły interes. Uwazam ze powinni wyskoczyc z czesci kasy ktora otrzymali bo to byl skandal i chamstwo tak olac klienta!
Szzcerze mowiac mam nadzieje, ze nie zobacze juz tej firmy na zadnym z naszych zlotow a jak bede mogl gdziekolwiek wyrazic o niej opinie to takze to uczynie z deka umiejszajac powadze panow szkoleniowcow.
Less roof, more fun

Ja sie wypowiem w sprawie noclegów. Otóż panie i panowie: Sochaczew to nie jest atrakcyjny turystycznie rejon i tutaj nie ma takich ośrodków. To ja zaproponowałem brii ten ośrodek gdyż jest on jedyny w promieniu kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu km od Sochaczewa.
Jedyna alternatywa to 4-ro gwiazdkowy hotel "Chopin". Następnym razem ci bardziej wybredni mogą skorzystać z tej drugiej opcji
Co do podziału na klasy to ja już przed zlotem zgłaszałem problem, że a auta z turbo są przydzielone w bardzo nietypowy i kontrowersyjny sposób do klas. Wtedy wszyscy się ze mnie śmiali i nikt nie potraktował poważnie a teraz jest płacz i zgrzytanie zębów
Jedyna alternatywa to 4-ro gwiazdkowy hotel "Chopin". Następnym razem ci bardziej wybredni mogą skorzystać z tej drugiej opcji
Co do podziału na klasy to ja już przed zlotem zgłaszałem problem, że a auta z turbo są przydzielone w bardzo nietypowy i kontrowersyjny sposób do klas. Wtedy wszyscy się ze mnie śmiali i nikt nie potraktował poważnie a teraz jest płacz i zgrzytanie zębów
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
Jacek176 – dzięki za info, ale niestety niktórzy nie są w stanie sobie tego wyobrazić, bo nie próbowali szukać czegokolwiek... Na tym zlocie mieliśmy fajne lotnisko, ale nie było fajnej bazy noclegowej... Ja wychodzę (jak i na szczęście większość), że liczą się ludzie i zabawa a nie nocleg. Następny zlot będzie opływał w luksusy jeśli idzie o nocleg kosztem ilości atrakcji, jakości lotniska i kapeli – ciekawe co wtedy powiedzą malkontenci
Naprawdę nikt nie chce przyjąć do wiadomości, że dla tych aut była osobna klasa o nazwie "pozostałe"?
Jacek176 napisał(a):Co do podziału na klasy to ja już przed zlotem zgłaszałem problem, że a auta z turbo są przydzielone w bardzo nietypowy i kontrowersyjny sposób do klas
Naprawdę nikt nie chce przyjąć do wiadomości, że dla tych aut była osobna klasa o nazwie "pozostałe"?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii no niestety nikt nie jest w stanie doczytać że nastąpiło "jakieś nieporozumienie" i klasa pozostałe została niechcący wcielona do 2.5 

People_Hate_Me napisał(a):brii no niestety nikt nie jest w stanie doczytać że nastąpiło "jakieś nieporozumienie" i klasa pozostałe została niechcący wcielona do 2.5
A zamiast niej zrobiono klasę "nie mazdy"... Nic to – już się nie odstanie.
Trusted computing – Yes or No?
bartezm napisał(a):to co mi sie nie spodobalo to tylko wielokrotne proby 2x100 – dowiedzialem sie o tym pozniej... dla wszystkich powinny byc rowne szanse...
Hmmm... a przed zlotem w tym temacie można była przeczytać:
Każdy startujący ma trzy próby.
Pod uwagę brany będzie najszybszy przejazd.
Czas pozwalał więc można było jeździć więcej razy. Spoon, Gibson, Ravo czy kolega z ładnej 626 GE jeździli wielokrotnie, ale dla zabawy, bez zapisywania czasów.
Grzyby napisał(a):Nikt nie dostał bana więc o czym rozmowa?
o tym mowa:
ravo napisał(a):stein
do zlotu dolozylismy
jutro nakladam na Twoje konto bana, skonczyly sie moje zabawy z takimi tekstami, dziekuje i dowidzenia.
Co do samego zlotu. To prawda że nie było super ale najważniejsi są ludzie którzy tam byli!!!!
Jedyne co mnie śmieszy to po zlocie JCF w Białej pojawiły się głosy jaki to kiepski zlot, amatorsko przygotowany etc. Wiele osób mówiło jakie to profi zloty organizuje Mazda – w tym zlocie ja niczego profi nie widziałem.
Wiem że ciężko jest zorganizować zlot tak żeby wszyscy byli zadowoleni dlatego trzeba wyciągnąć wnioski i pamiętać przy następnej organizacji zlotu
Nie chce nikogo osądzać, faktur nie widziałe etc ale rzeczywiście zlot JCF zorganizowaliśmy duuuużo mniejszym kosztem a wg mnie był większy odsetek ludzi zadowolonych.
http://superslub.blogspot.com/
http://koryszko.blogspot.com/
http://koryszko.blogspot.com/
- Od: 11 lis 2007, 01:23
- Auto: Civic EJ9 D16Z6+