Konkurs – Sochaczew 2009 – wyścigi równoległe na 400m
Jak ma być zabawa to ja będę z przyczepką startował (mój nowy towarzysz podróży) więc proszę o stworzenie klaszy Z jak zestaw, a najlepiej CZ- czerwony zestaw
, oczywiście klasyfikowana była by przyczepka 

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
mam jeszcze pytanie, czy diesel z comprexem uważany jest jako turbo czy wolnossący??
ta klasa diesla z turbem to porażka, rozpiętość to 53 koniki czyli prawie tyle co niektórym zostało z 90 koni

ta klasa diesla z turbem to porażka, rozpiętość to 53 koniki czyli prawie tyle co niektórym zostało z 90 koni

bedzie ciekawie:D tym razem powalcze a nie przespie
kurcze tylko silnik musze jak najszybciej zmienic 
-
beso
malkolm napisał(a):mam jeszcze pytanie, czy diesel z comprexem uważany jest jako turbo czy wolnossący??
Przecież nie masz Comprexa, więc czemu się tym przejmujesz?? Boisz się, że jak Comprex będzie w Twojej grupie to Cię złoi??
A tak serio – Comprexów jest za mało żeby robić grupę.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Przecież nie masz Comprexa, więc czemu się tym przejmujesz??
ja się nie przejmuje tylko pytam do której grupy będą zaliczane, nie odpowiedziałeś mi na to pytanie
brii napisał(a):Boisz się, że jak Comprex będzie w Twojej grupie to Cię złoi??
nie powiem że nie
W teorii to nie turbo, ale N/A też nie więc mam zagwózdkę... Patrząc na przyśpieszenie to jest dokładnie pomiędzy diesel N/A a Turbo... Będziemy się o to martwić jak pojawi się jakiś zawodnik z Comprexem. Póki co jestem skłonny załadować go do grupy N/A bo pewnie osiągów fabrycznych już nie będzie trzymał.
Czyli co, przemianowujemy ostatnią klasę na turbo ?
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
brii napisał(a):Pytanie – ile będzie samochodów turbo??
samochodów czy mazd ?
Lulu napisał(a):przeciez przy 120 km/h nawet jako pasażerkrzyczy żeby zwolnić i że za szybko
jako pasażer to tak, bo wiesz boję się o autko

gadula napisał(a):To dawno z nią nie jeździłaś
no włacha

Już uczę się startować by być zawsze pierwszą ze świateł

Chodzi o Mazdy.
Jak narazie liczyłem to 4 przy czym tylko dla dwóch byłby sens zrobić klasę turbo
Jak narazie liczyłem to 4 przy czym tylko dla dwóch byłby sens zrobić klasę turbo
ja sadze ze spokojnie z 7 aut będzie plus ze 3 "szroty" innych marek
Ustawmy klasę turbo, jeśli będą 3-4 auta to w ostatniej chwili przerzucimy je do klasy 2.3-3.0 i tyle. Ja jestem dobrej myśli.
Ustawmy klasę turbo, jeśli będą 3-4 auta to w ostatniej chwili przerzucimy je do klasy 2.3-3.0 i tyle. Ja jestem dobrej myśli.
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
To może inaczej – jak w zapisach pojawi się 4 auta z mocnym turbo i będą to Mazdy to taka klasa powstanie. Dla nie Mazd nie robimy klasy bo jadą tylko po to, żeby zmierzyć czas a dla dwóch ciągle sądzę, że nie ma sensu
Chociaż 4 to i tak mało bo na pudle nie stanie tylko jeden ze startujących w grupie