Konkurs – Sochaczew 2009 – wyścigi równoległe na 400m
Tamto się nie liczy

Ale to chyba nie było na zlocie ze sprzętem tylko że tak powiem prywatnie.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Ale to chyba nie było na zlocie ze sprzętem tylko że tak powiem prywatnie.
Adaś napisał(a):nie mniej jednak winning is winning
Nie prawda (foch)
Ja chcem być jedyny oficjalny Adaś killer

Dostaniemy po łbach za OT zaraz
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
xXx napisał(a):O przepraszam, Badyl i Bandyta objechali Adasia przed montażem wydechu...
I jedno K8 też miało lepszy czas od Adasia w Borsku
- Od: 4 sty 2007, 17:31
A dajcie wy mi wszyscy spokój 

xXx napisał(a):Maciek, jeżeli Ty porównujesz 1/4 mili do OES-u to gratuluję, podobnie jak i tego że 100 KG wedługi niektórych nie robi różnicy...
BratCukierka napisał(a):tak samo jak 150KM i 250+ to ta sama klasa
a do tego jeszcze 4x4 vs FWD
To ironia – cały czas czuję pogardę dla 400m jako dyscypliny – to jest konkurs na niefart i najlepszy stosunek masy do mocy z pewnym udziałem trakcji
DominicoUK napisał(a):podzial klas-bez sensu, jak silniki 1.8 moga startowac z 2.0 v6 nie wiem jakie mody trzeba miec w 1.8 zeby objechac seryjna v6, no ale spoko madrzejsi tak zadecydowali.
Zaproponuj lepszy. 1.8 z BG GT ma szanse z BA 2.0V6 – może zaproponujesz by 1.8 16V nie mogło jeździć z 1.8 8V??
Don Corleone napisał(a):Zdecydowanie lepiej i uczciwiej dla wszystkich będzie jak będę stawał na kresce z 626 BP nie z BA KF.

Czyli jeśli zmienię G na Turbo to wszyscy będę szczęśliwi?? Nie uważam by F2T powinny być w tej grupie. Ciągle obstawiam, że powinien zostać w miarę nienajgorszy obecny podział i może grupa P jak projekty
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Nie uważam by F2T powinny być w tej grupie.
przekręcone na 180KM ?
brii napisał(a):Ciągle obstawiam, że powinien zostać w miarę nienajgorszy obecny podział
Ty tu rządzisz
Hihi
PS. Czy można zatem startować w 2 klasach?
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Jedno jest pewne – podzial nigdy nie bedzie dla kazdego uczciwy, ale to akurat rozumiem.
NA SWIECIE NIE MA ROWNOSCI!
W Lodzi moje 121 przypadalo w klasie z dlubanymi Civicami 1.5 – no nie mowcie ze mialem szanse
Nie bylo sensu meczyc sprzegla.
Moze zorbimy tyle klas ile jest modeli z indywidualnymi wersjami silnikowymi?
Byloby najuczciwiej – 3/4 osob napewno byloby na podium
Dodac klase Turbo i osobna dla innych marek. Tu przeciez nie bedzie nagrod po milion zlotych. Liczy sie zabawa i doborowe towarzystwo.
NA SWIECIE NIE MA ROWNOSCI!
W Lodzi moje 121 przypadalo w klasie z dlubanymi Civicami 1.5 – no nie mowcie ze mialem szanse
Nie bylo sensu meczyc sprzegla.
Moze zorbimy tyle klas ile jest modeli z indywidualnymi wersjami silnikowymi?
Dodac klase Turbo i osobna dla innych marek. Tu przeciez nie bedzie nagrod po milion zlotych. Liczy sie zabawa i doborowe towarzystwo.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Słucham propozycji – jak będzie lepsza to z chęcią zmienię klasy
Nie...
BratCukierka napisał(a):Czy można zatem startować w 2 klasach?
Nie...
ravo jak dyskusja bedzie trwac to dojda tu inne marki i sie okaze ze dla innych marek tez 6-7 klas
Ma byc dobra zabawa i juz.
Ma byc dobra zabawa i juz.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
Klasa dla innych marek – raptem będą może trzy takie samochody – po co robić klasę skoro i tak nie będzie nagród ani dyplomów dla takowych?? 
brii Ty pewnie znow sie przyturlasz czarnuchem zamiast MX-3
ravo bedzie.
4-5 aut pewnie sie znajdzie.
A klase robic, jak juz pisalem, dla dobrej zabawy i zeby sie potem pochwalic dzieciom przy kominku ze sie objechalo wujka Tadka na cwiartce
ravo bedzie.
4-5 aut pewnie sie znajdzie.
A klase robic, jak juz pisalem, dla dobrej zabawy i zeby sie potem pochwalic dzieciom przy kominku ze sie objechalo wujka Tadka na cwiartce

ravo – jak Ty chcesz startować i brać nagrody to ja też chcę – czarnuchem w klasie diesle będę startował
Ale jajca – nawet pewnej emoty nie da się wstawić przez cenzurę – to już przesada (chodzi o <doopa>...
Ogólnie – cała reszta startuje w klasie G a nie Mazdy nie są klasyfikowane – jadą dla lansu, zabawy i satysfakcji
brii napisał(a):Wszystko oprócz turbo i nitro jest dozwolone – możesz nawet stado murzynów wsadzić pod maskę
Czyli wymiana silnika się nie liczy?

Adaś napisał(a):I że niby miała by być klasa dla 1,8 114KM i oddzielna 1,8 128/130KM ?
O tak, już raz nas pokarali, zabierając 15KM
gadula jak zmieniles motor to startujesz wg pojemnosci.
Wg mnie za oszukiwanie z napedem dyskwalifikacja
Wg mnie za oszukiwanie z napedem dyskwalifikacja