Witam
Przymierzam sie do wymiany zarowek w mazdzie. Chce kupic philipsy, tylko takie pytanie:
Jak mam rozpoznac, czy zamontowane u mnie to H4, czy H3?? jaka jest miedzy nimi roznica?
Jak rozpoznać typ żarówki?
Strona 1 z 1
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
misiek06 napisał(a):powinno pisac na lampie
tam nie szukalem
misiek06 napisał(a):na starej zarowce przeciez mozesz odczytac
zarowki przedpotopowe i nic sie nie da wyczytac
Jutro najwyzje wezme na wzor i dokupie, ale wolalem kupic z allegro
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
Tak, h7 maja na przylad 3 wyprowadzenia, a h1 jedno. A inne nie wiem szczerze mowiac:) Ale co do zarowke to polecam Osram +50%, jak ustawisz zbierznosc lamp to na pewno nie pożałujesz!
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Strona 1 z 1