Opony przyszłości
Strona 1 z 1
Niech mi ręka uschnie, a noga odpadnie jak takim czymś oszpece moją Magdalene 

eeee nie jest złe.
Tylko dziwne, bo ta opona strasznie sie "ugina", to ciekawe jak sie zachowuje w zakretach.
Przynajmniej jak taką przebijesz, to nie bedzie problemow
Tylko dziwne, bo ta opona strasznie sie "ugina", to ciekawe jak sie zachowuje w zakretach.
Przynajmniej jak taką przebijesz, to nie bedzie problemow
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
co za [tiiit]. ciekawe jak z regulacją sprężystości w momencie pakowania dużej ilości osób i bagażu na pokład (tradycyjne dopompowywanie). nie wyobrażam sobie także takich opon niskoprofilowych. bo niby jak – gdzie miejsce na element odpowienio "sprężynujący"?
no i boki na pewno będą zakryte, wyobrażacie sobie przy otwartych bokach zebrać np. kilka błotnych glutów na jedną ze "szprych"? rozdygotane zawieszenie po całości.
a skoro boki zakryte, to jak kontrolować zużycie elementu sprężynującego?
itp itd. daliby se spokój.
ale jestem czepialska menda
no i boki na pewno będą zakryte, wyobrażacie sobie przy otwartych bokach zebrać np. kilka błotnych glutów na jedną ze "szprych"? rozdygotane zawieszenie po całości.
a skoro boki zakryte, to jak kontrolować zużycie elementu sprężynującego?
itp itd. daliby se spokój.
ale jestem czepialska menda

b2 napisał(a):ale jestem czepialska menda
No

Strona 1 z 1