mysle, ze temat jest zle nazwany
a napewno jest w zlym dziale
i napewno nie mozna pisac posta pod postem
Nowy serwis porównujący ceny mechaników i części
Strona 1 z 1
I co mi da to porównanie?
Zobaczę że w Szczecinie jest taniej i co? Powiem o tym swojemu mechanikowi i usłyszę "jedź do Szczecina"
Jak dla mnie to nietrafiony pomysł.
A czy spam? Taki sam jak temat np. o serwisie motostat.pl na który jednak nikt nie narzeka że spam ...
Zobaczę że w Szczecinie jest taniej i co? Powiem o tym swojemu mechanikowi i usłyszę "jedź do Szczecina"

Jak dla mnie to nietrafiony pomysł.
A czy spam? Taki sam jak temat np. o serwisie motostat.pl na który jednak nikt nie narzeka że spam ...
Grzyby napisał(a):Zobaczę że w Szczecinie jest taniej i co? Powiem o tym swojemu mechanikowi i usłyszę "jedź do Szczecina"
Nieeee, sprawdzisz, czy taniej jest w Warszawie czy w Kielcach
Grzyby napisał(a):A czy spam? Taki sam jak temat np. o serwisie motostat.pl na który jednak nikt nie narzeka że spam ...
Ostatni taka sama sytuacja była ze spamerem który kierował na strony dotyczące nakładek na progi i od razu poleciał do kosza, słusznie zresztą http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... t=#1603369
Gość się rejestruje tylko po to aby reklamować swój serwis. Jeśli ci to nie przeszkadza no to jestem zaskoczony tym bardziej że jesteś członkiem zarządu.
Na tą chwilę to ten serwis nie działa, bo nawet wyszukiwanie ma się nijak do rzeczywistości. Niestety tak to jest z serwisami opartymi na opiniach, jak sami go nie zbudujemy, to padnie. A jak go zbudujemy, to będzie jak z naszą klasą – my mamy opinie, ktoś ma kasę.
Kiedyś Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
- Od: 14 kwi 2006, 13:20
- Auto: Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Toyota Camry 2002r. 2.4L
Grzyby napisał(a):Zobaczę że w Szczecinie jest taniej i co? Powiem o tym swojemu mechanikowi i usłyszę "jedź do Szczecina"![]()
A Ty wsiadasz w auto i jedziesz do Szczecina

Pewnie temat i tak zaginie w czeluściach forum
marakus napisał(a):A jak go zbudujemy, to będzie jak z naszą klasą – my mamy opinie, ktoś ma kasę.

Na forum MazdaSpeed jest wyjątkowa atmosfera – forum ma opinie, nikt nie ma kasy
Strona 1 z 1