Mój pierwszy post na forum i odrazu smutna wiadomość, ale jak to się mówi tonący brzytwy sie chwyta i może .......... .Choć juz nie licze na to.
Z reguły czytałam opinie,porady itp. na temat mojej madziuni a teraz............ .Eh, informuje o kradzieży.W nocy z 10-11 listopada skradziono MADZIE 6 o numerze rej. WJ71522 w kolorze BLACK MICA.Miała znaki szczególne tj.wgniecenie na masce silnika na rancie z lewej strony od gradu lub kamienia,nadcięty podłlokietnik,dziura na lewych tylnych drzwiach pasażera na tapicerce i na dodatek miś Przeklinak z WM.Mam nadzieje że tym skurw....... co to zrobili nawymyślał.Z tego co się dowiedziałam na komendzie jest "sezon na japońce".Szczególnie MADZIE i Toyoty "znikają".Tak wiec niech moja informacja będzie przestrogą dla WAS drodzy forumowicze,aby zadbać o zabezpieczenie dodatkowe swoich autek bo standardowe jak widać nie starczyło.Na szczeście było AC ale co z tego .................................
Jeżeli jakiś frajer ,którego bym z miłą chęcią

Jeszcze raz apeluje do Was zadbajcie o swoje autka żebyście nie mieli takiej sytuacji.
pozdrawiam