Mazda w najnowszym wydaniu Auto-Moto
Strona 1 z 1
A ja polecam test Mazdy 3 w najnowszym numerzer 'Motoru' 
- Od: 15 sty 2009, 19:39
- Auto: Chrysler V6
Polecam bardzo obszerny artykuł o nowych modelach Mazdy na łamach czerwcowego "Auto-Moto" (stony 55-69).
Hmm chyba jakas bardzo duza akcja promocyjna Mazda Polska – w Auto Swiecie podejrzewam podobny artykul o nowych modelach, a za tydzien test 3 z silnikiem 1.6 – znajac zycie dokladnie tej samej co w Motorze, pewnie nawet tablice beda sie zgadzac
Właśnie kupiłem i w weekend przy okazji grubszej aktualizacji na mazdaspeed.pl postaram się wrzucić i treść dodatku – fajny bilans polskiej oferty
Wcześniej kupowałem "Auto Moto" raz do roku przy okazji testu jakiejś Mazdy, ale widzę, że papier się poprawił i można poczytać 
Większej reklamy jeszcze w życiu nie widziałem – powinni obniżyć cenę gazety...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Wcześniej kupowałem "Auto Moto" raz do roku przy okazji testu jakiejś Mazdy, ale widzę, że papier się poprawił i można poczytać
Ostatnio w kiosku przegladalem Auto Moto i w porownaniu do innych miesiecznikow papier wydal mi sie tragiczno-toaletowy
To pomyśl, jaki jeszcze był rok temu (i jak pachniał) 

A najlepiej to kupic papier toaletowy a o mazdach czytac w necie 
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Może komuś przyda się ta informacja:
W wydaniu 12/2009 Auto Moto pojawił się test obsługi klientów w 7 losowo wybranych salonach Mazdy.
Badaniu zostały poddane: Andora z Krakowa, Bednarscy z Torunia, Autoart Jaremko z Wrocławia, BGM Goworowski z Gdańska, Matsuoka z Łodzi, Wache z Poznania i Big Autohandel z Warszawy. Średni poziom obsługi w wymienionych salonach został oceniony na ocenę dobrą, z komentarzem że jest on nierówny, ponieważ obok sprzedawców znakomitych, są i bardzo przeciętni.
W wydaniu 12/2009 Auto Moto pojawił się test obsługi klientów w 7 losowo wybranych salonach Mazdy.
Badaniu zostały poddane: Andora z Krakowa, Bednarscy z Torunia, Autoart Jaremko z Wrocławia, BGM Goworowski z Gdańska, Matsuoka z Łodzi, Wache z Poznania i Big Autohandel z Warszawy. Średni poziom obsługi w wymienionych salonach został oceniony na ocenę dobrą, z komentarzem że jest on nierówny, ponieważ obok sprzedawców znakomitych, są i bardzo przeciętni.
- Od: 27 paź 2008, 10:12
- Auto: Mazda6 GH 2.0LF 147 KM
Button napisał(a):Matsuoka z Łodzi
a od niedawna jest też z Kielc – zobaczymy jak się postarają w nowym miejscu.
Strona 1 z 1