automotopedia.pl

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez tekknoraver » 20 lut 2009, 01:24

witam,ja taką propozycję mam dla moderatorów strony aby zebrali o marce ogólnie to co mają i wrzucili tu http://www.automotopedia.pl/m/69/mazda bo aż mnie się dziwnie zrobiłe że tego tam jeszcze nie ma :) oczywiście jakbym miał czas to samemu za pozwoleniem bym to zrobił tylko taki urok pracy na 3 zmiany :/

Ogólnie co o tym portalu sądzicie?
Obrazek
Forumowicz

Od: 1 gru 2006, 13:03
Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF

Postprzez Siw-y » 20 lut 2009, 01:27

Było :P

Linków nie daje bo za prosto by było :]
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez Automotopedia » 20 lut 2009, 08:34

Zapraszamy serdecznie do współpracy! Rzeczywiście już o tym trochę podyskutowaliśmy (http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67402&highlight=).

Faktem jest, że w miarę możliwości skupiamy się w encyklopedii na problemach i kwestiach technicznych, bo w tym zakresie środowisko motoryzacyjne odnotowuje największe potrzeby. Z tego powodu hasła dotyczące poszczególnych marek rozwijają się w takim tempie, w jakim przykłada się do tego społeczność miłośników danej marki. Będzie nam miło jeśli włączycie się w takim zakresie, na jaki pozwala Wam czas i bieżące, własne problemy – wiemy, że jest ich teraz niemało.

Jak chodzi o linki, to dajemy, dajemy... Każdy niekomercyjny portal, serwis czy forum może liczyć na wymianę z nami buttonów. Po przesłaniu do nas grafiki trwa to u nas zazwyczaj kilkanaście, no może kilkadziesiąt minut. W tej sprawie również zapraszamy do współpracy!
Początkujący

Od: 23 sty 2009, 17:15

Postprzez tekknoraver » 20 lut 2009, 12:13

a to bardzo przepraszam :) przyznam się, chyba pierwszy raz szukajki nie użyłem i dlatego tak wyszło :/ można chyba zkoszować
Obrazek
Forumowicz

Od: 1 gru 2006, 13:03
Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF

Postprzez Automotopedia » 20 lut 2009, 12:58

tekknoraver napisał(a):a to bardzo przepraszam :) przyznam się, chyba pierwszy raz szukajki nie użyłem i dlatego tak wyszło :/ można chyba zkoszować
Nie, dlaczego? Fajnie, że jest odzew. I może inni forumowicze łatwiej zauważą dwa tematy zamiast jednego i zdobędą się na aktywność...
Początkujący

Od: 23 sty 2009, 17:15