http://moto.onet.pl/1527949,4191,artykul.html
Prawda to ? Ktoś może potwierdzić ? Czy kolejny śmieć onetu ?
Ile tak na prawdę kosztuje....
Strona 1 z 1
wydanie karty pojazdu kosztuje 75 zł – tyle płaciłam we wrześniu przy rejestracji samochodu sprowadzonego
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Ale doszła opłata recyclingowa – 500 tylko sie inaczej nazywa – piękna kraj – Polska.
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
www.goldwinggl1800.blogspot.com
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
ta tylko co recykling ma do ksiazku pojazdu?
nic ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
sq2jul napisał(a):ta tylko co recykling ma do ksiazku pojazdu?
Olka napisał(a):nic
rzeczywiście nic, poza tym, że jedno i drugie musisz zapłacić w trakcie pierwszej rejestracji pojazdu

póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
Wypada czekać na zaskarżenie opłaty recyclingowej, którą dobrodusznie poświęcono na organizację szczytu ekologicznego 
Dziwne pytanie – jak to co ma opłata recyclingowa do karty – unia zakazała pobierania za kartę 500 – bo można pobrać tylko tyle ile kosztuej wyprodukowanie i dowóz – znaczy 75zł – ale żeby nie stracić od raz wprowadzono opłatę recyclingową – dziwne że to jest 500 tyle ile było wczesniej za kartę – polska piękna kraj
A co do zwrotu – mam 1 samochód za który zapłaciłem 500 za kartę – czyli zwracają mi
– szkoda że nie ma w polsce takiego prawa jak w usa – wtedy wyrok w 1 sądzie znaczyłby wygrana w identycznych sprawach w innych sądach. To chyba " Precedens " 
A co do zwrotu – mam 1 samochód za który zapłaciłem 500 za kartę – czyli zwracają mi
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
Strona 1 z 1