mazda kontra reszta Swiata
Strona 1 z 1
mazda jest lepsza od Poloneza i gorsza od Mercedesa, to generalnie.
a w swojej klasie, a także w grupie aut do 20 tysięcy i kilku czy też 10 letnich ma b. dobry stosunek ceny do jakosci, słynie z bezawaryjności, jest dobrze wyposażona w standardzie.
w wersji z silnikiem 1,8/2.0 spala ok. 9.5 l/100km w cyklu mieszanym
V6 pali od 11 wzwyż, moja np. (mx-6, ta sama płyta co 626 GE) po Warszawie kotłuje 15-16 litrów.
Zdecydowanym konkuretem do 626 GE jest np. Toyota Carina E lub Misiek Galant
to tak w jednym zdaniu
a w swojej klasie, a także w grupie aut do 20 tysięcy i kilku czy też 10 letnich ma b. dobry stosunek ceny do jakosci, słynie z bezawaryjności, jest dobrze wyposażona w standardzie.
w wersji z silnikiem 1,8/2.0 spala ok. 9.5 l/100km w cyklu mieszanym
V6 pali od 11 wzwyż, moja np. (mx-6, ta sama płyta co 626 GE) po Warszawie kotłuje 15-16 litrów.
Zdecydowanym konkuretem do 626 GE jest np. Toyota Carina E lub Misiek Galant
to tak w jednym zdaniu
- Od: 21 paź 2003, 21:49
nie lubię DIZLI a taki jest comprex, za to fajne jest 2,5 TDI z VW group, ot poprostu, jeżeli ktoś szuka oszczędności to comprex jest rozwiązaniem, chociaz wydaje mi się, ze nabycie zdrowego auta z tym silnikiem graniczy z cudem, oraz przygotuj się, że nabywając comprexa ma on juz swoje przehasane.
a może coś w benzynce z LPG, wielu kolegów użytkuje GE i to zarówno 2.0 jak i 2,5V6 na gazorku – poczytaj nasze forum o El Pedziu
a może coś w benzynce z LPG, wielu kolegów użytkuje GE i to zarówno 2.0 jak i 2,5V6 na gazorku – poczytaj nasze forum o El Pedziu
- Od: 21 paź 2003, 21:49
mamy archeologa w klubie prawie 8-letni temat odkopać nono 
Strona 1 z 1