Poszukuje terenu
1, 2
Czy moze ktos sie orientuje albo zna miejsce gdzie mozna spotkac sie w 20-30 aut, zalezy mi by to miejsce mozna bylo zarezerwowac i by bylo pewne. Najlepiej okolice Dolnego Slaska albo sam Dolny Slask
Niedaleko zjazdu na A4 macie to całe miasteczko marketowe we Wrocku, nie? Może któryś z tamtejszych marketów lub ogólny zarządca byłby skłonny się dogadać?
U nas na przykład M1 w Zabrzu od czasu do czasu odstępuje sporą część parkingu na różne imprezy. Nie mam pojęcia, ile to kosztuje, ale jeśli wrzucą ileśtam reklamowych bannerów różnych firm, to się może nawet okazać, że grosze. Tylko oczywiście, to nie może być zwykły spęd, ale coś, co będzie i atrakcyjne dla gapiów.
U nas na przykład M1 w Zabrzu od czasu do czasu odstępuje sporą część parkingu na różne imprezy. Nie mam pojęcia, ile to kosztuje, ale jeśli wrzucą ileśtam reklamowych bannerów różnych firm, to się może nawet okazać, że grosze. Tylko oczywiście, to nie może być zwykły spęd, ale coś, co będzie i atrakcyjne dla gapiów.
- Od: 14 cze 2008, 12:30
- Auto: XEDOS6 1.6i+AKME SGI '96 B6 A5
O jezu kolczasty! 1/4 mili przed marketem
. Nie wiem, jakie macie markety we Wrocku, ale w Bdg parkingu na 2 km równego jak stół nie ma żaden market.

Panowie, panowie, po pierwsze nie było mowy o długości odcinka, po drugie ta część parkingu jest nieco dalej od samego marketu i nie jedna impreza motoryzacyjna była tam organizowana, w tym mini pokazy rajdowe. Był tam nawet Kuzaj albo ś.p. Kulig (nie pamiętam który bo to dość dawno było).
To jakiego miejsca szukać? Mila długości czy 2km? Bo 1.6 a 2 to było nie było jest różnica. No i ofcoz będę szukał na Górnym, a nie Dolnym Śląsku, jeśli to by było satysfakcjonujące. Jeszcze chętnie poznam preferowaną szerokość pasa do jazdy, bo jeśli do pojedynków 1 na 1, to mogę np. uderzyć do gliwickiego aeroklubu.
To jakiego miejsca szukać? Mila długości czy 2km? Bo 1.6 a 2 to było nie było jest różnica. No i ofcoz będę szukał na Górnym, a nie Dolnym Śląsku, jeśli to by było satysfakcjonujące. Jeszcze chętnie poznam preferowaną szerokość pasa do jazdy, bo jeśli do pojedynków 1 na 1, to mogę np. uderzyć do gliwickiego aeroklubu.
LoB napisał(a):sprint na trawie
No ravo chyba nie miał na myśli sprintu na trawie, pisząc:
ravo napisał(a):mysle o czyms bardziej ustronnym, czyli albo male lotnisko (...)
Dobra, warui, moja wina, że nie doczytałem samego tematu i przegapiłem długość odcinka.
Co do lotniska, to jest asfaltowa droga dojazdowa, ale muszę sprawdzić, czy będzie ta 1/4 mili. No i na samym lotnisku jest droga z płyt betonowych, która na bank będzie odpowiednio długa i dwa auta się zmieszczą.
Zatem, jeśli płyty betonowe się nadadzą oraz Gliwice, jako lokalizacja też się nadadzą, to mogę uderzyć i wypytać o warunki. Dojazd do tego miejsca z A4 jest względnie prosty.
aphazel napisał(a):LoB napisał:
sprint na trawie
No ravo chyba nie miał na myśli sprintu na trawie, pisząc:
ironia

aphazel napisał(a):asfaltowa droga dojazdowa
droga jak kazda inna...
aphazel napisał(a):na samym lotnisku jest droga z płyt betonowych
primo... nie ma szans zeby na szerokosci zmiescily sie bezpiecznie 2 auta
secundo... szkoda zawieszen
...zeby nie robic totalnego OT ... zaproponuje Kamien Sl.

6,2s –> 100km/h
- Od: 11 lut 2004, 00:59
- Auto: Coupe R6
Sprawdź to:
Kamień Śląski niedaleko Strzelec Opolskich. Nieużywane lotnisko (chyba 3 km) dobra nawierzchnia. Możliwości noclegowe.
Byłem tam w lutym na zlocie MX-5.
Więcej info >> Agent z forum mx-5.
pzdr
Kamień Śląski niedaleko Strzelec Opolskich. Nieużywane lotnisko (chyba 3 km) dobra nawierzchnia. Możliwości noclegowe.
Byłem tam w lutym na zlocie MX-5.
Więcej info >> Agent z forum mx-5.
pzdr
szybciej nie taniej: 666 066 580
ravo jutro w robocie pogadam z gościem z automobilklubu kłodzkiego. Może on będzie miał jakiś pomysł...
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Poszukuje terenu
1/4 mili
Trenuj, trenuj
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
1, 2