Skośnooka pokusa...
tymon napisał(a):No to wrzuc jakies skany
zapraszam do lektury regulaminu
tymon napisał(a):mamy wszyscy leciec teraz do kiosku zeby zobaczyc ten artykuł?
Dziwny temat..
wiesz przynajmniej co kupić
ale swoja droga jakies foto by sie przydalo

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):ale swoja droga jakies foto by sie przydalo

- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
Faja napisał(a):Grzyby napisał(a):wiesz przynajmniej co kupić
Dokładnie ja np już lecę po tą gazetę
wole Auto Swiat buahaha
To było moje auto:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 20&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 20&start=0
- Od: 12 lis 2006, 20:40
- Auto: był Xedos6 V6:( jest Octavia
Faja napisał(a):kadet napisał(a):wole Auto Swiat buahaha
Ja zdecydowanie Motor
jedno i to samo

Wracamy z tematu o tym, która "Pani Domu dla kierowców" jest lepsza do tematyki wątku.
Czytałem i najbardziej podobał mi się komentarz na końcu: Nissan Murano, główny konkurent Mazdy, jest równie dobrze wyposażony ale o 80 tys. droższy
. Kurde za 116 tys. auto z 260KM i napędem 4x4! Będę miał dylemat jak się będę przymierzał do nowej 6-tki
Na długość to samo więc gabaryty nie stanowią przeszkody.
IMO powinni wsadzić w CX-7 mocnego diesla, wtedy na pewno stanowiłby większą konkurencję w segmencie SUV
No właśnie, w CX-7 brakuje mocnego diesla (2 litrówka jest z pewnością za słaba) a w nowej szóstce brakuje mocnego diesla i mocnego benzyniaka (4 cylindrowe 2.5 jest jakby lekką przesadą IMHO).
Madzia i Misiek to zgrana para.
- Od: 27 maja 2007, 16:03
- Auto: Mazda 6 diesel kombi
Słaby artykuł. Trochę po łebkach. Mało refleksji z jazdy testowej. Autor narzeka na ponure wnętrze a nie widział chyba wersji w jasnej skórze. Skrytykowany tył i światła to ewidentnie po prostu rzecz gustu i mnie się osobiście podobają. Jak na razie w moim przypadku spalanie nijak się nie mieści w podawanych widełkach ale to wiadomo kwestia stylu jazdy i nogi. Chociaż trudno zakładać, że nie będzie się korzystało z doładowania i dostępnej mocy.
Poza tym od groma frajdy z jazdy.
Poza tym od groma frajdy z jazdy.
Cx-7, 2.3 MZR Disi Turbo – 260KM Zoom-Zoom
- Od: 2 cze 2008, 17:34
- Auto: CX-7 Expression
Witam;
mozesz rzucic info o faktycznym spalaniu? U dilera gosc mowil, ze mial takiego miesiac i jak wsiadal w Poznaniu (pocztek autostrady)z pelnym bakiem to w strykowie (koniec autostrady) juz musial tankowac...
mozesz rzucic info o faktycznym spalaniu? U dilera gosc mowil, ze mial takiego miesiac i jak wsiadal w Poznaniu (pocztek autostrady)z pelnym bakiem to w strykowie (koniec autostrady) juz musial tankowac...
-
rbaszko
rbaszko napisał(a):Witam;
Mnie pali 14l w mieście (manual) ale lekkiej nogi nie mam. Przy delikatnej jeździe zeszłoby do 13l.
W trasie przy spokojnej jeździe ok. 12l. Jadąc 180-200km/h połykała 14l.
Fabrycznie podają 8/10/12l
- Od: 2 cze 2008, 17:34
- Auto: CX-7 Expression