Jak w temacie, szukam kogoś kto zrobił by zdjęcia swojego samochodu, w którym zamontowane są felgi 17"x7" ET 40, najchętniej w 323F BA V6.
Pozdrawiam
Czy ktoś posiada felgi 17"x7" ET 40 zamontowane w 323F BA ??
Strona 1 z 1
Nie możesz policzyć tego?
Nie znam parametrów oryginalnych felg od BA bo bym Ci policzył jak będzie różnica.
Myslę że więcej niz 1,5 cm nie będą bardziej wystawać na zewnątrz w porównaniu do oryginału.
w xedosie takie felgi wystają poza obrys o ok 5-10 mm
Nie znam parametrów oryginalnych felg od BA bo bym Ci policzył jak będzie różnica.
Myslę że więcej niz 1,5 cm nie będą bardziej wystawać na zewnątrz w porównaniu do oryginału.
w xedosie takie felgi wystają poza obrys o ok 5-10 mm
Patryku, stary wyjadaczu
w Ogólnym? 
Piotruś napisał(a):Patryku, stary wyjadaczuw Ogólnym?
Myślę, że bardziej dostępny, rozumiem że miał być "tuning"
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Hanzo, faktycznie mogę sobie wyliczyć co też uczyniłem...
Już zaglądam do waszych tematów, sprawdzę czy są jakieś dobre ujęcia...
xXx napisał(a):No nic, czekam jeszcze na kogoś, kto ma dokładnie 17x7 ET 40...
Spoko
JA mam 17 x 7 et 40 i to w BA V6 ale już chyba o to pytałeś mniei na mojej mazdzie a foto moge zażucić tylko powiedz jak chcesz z boku na wprost czy jak a jak nie to mnóstwo foto masz w moim podpisie
www.BBTel.pl
Super Abdul, wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Prosze zrob fotki tak, aby bylo widac jak gleboko jest schowana felga w blotniku, czy jest na rowno, napisz co uwazasz na ten temat, duzo fotek mile widziane.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz...
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz...
Strona 1 z 1