na autora najciekawszej opinii czekają puzzle z RX-8 i troche giftów

Mam nadzieję że moderatorzy nie wywalą tego postu za prywatę
www.mazdaspeed.pl
Morder napisał(a):Lubię jak można patrzeć co mechanicy robią (czyli stać im za plecami)
Nie lubię jak mechanik wsiada do mojego auta w brudnych ciuchach, nie lubię też jak chce wjechać autem do warsztatu (ASO Wawa)
Lubię jak ktoś ze mną rozmawia o aucie, pyta, doradza, odpowiada na pytania.![]()
Lubię jak się ktoś pyta zanim coś zrobi i podaje cenę przed robotą.
Lubię promocje, upusty i rabaty![]()
![]()
Długi napisał(a):
Nie wiem jaki wykonujesz zawód, ale czy lubiłbyś żeby ktoś cały czas patrzył ci na ręce??, mechanik to też człowiek i czasem musi wykonywać prace wymagające skupienia.
Długi napisał(a):Czasami mechanik musi wejść do samochodu, ale wtedy przecież używa pokrowców na siedzenia i kierownice. Wjeżdzać do warsztatu powinien kierownik serwisu.
Długi napisał(a):Lubię jak ktoś ze mną rozmawia o aucie, pyta, doradza, odpowiada na pytania.![]()
No to jest chyba logiczne i to też jest zadanie kierownika serwisu
Długi napisał(a):Lubię jak się ktoś pyta zanim coś zrobi i podaje cenę przed robotą.
to również jest zadanie kierownika serwisu.
Długi napisał(a):Morder napisał(a):Lubię jak można patrzeć co mechanicy robią (czyli stać im za plecami)
Nie wiem jaki wykonujesz zawód, ale czy lubiłbyś żeby ktoś cały czas patrzył ci na ręce??, mechanik to też człowiek i czasem musi wykonywać prace wymagające skupienia.
Długi napisał(a):No jakieś zaufanie trzeba przecież mieć, wyobrażasz sobie że patrzysz jak gościu składa w fabryce twoją lodówkę (bo jak nie patrzysz to on czegoś nie włoży)?????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości