Bum
Strona 1 z 1
Puknąłem ale okazało się że prawie nic nie poszło 
Ostatnio edytowano 20 paź 2008, 15:00 przez Marco7, łącznie edytowano 3 razy
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Podobnie przykasowalem Acure, ABS null, wyrazy wspolczucia. Jesli to tylko blacha i mechanika zawieszenia, lajcik
Pozbieracie sie i znow bedzie pieknie. Poduszki OK?

Odkręca panel, przykręcą nowy.
Ostatnio edytowano 20 paź 2008, 15:00 przez Marco7, łącznie edytowano 1 raz
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

fazer72 napisał(a):ABS pewnie zadziałał, ale Blizzaki zrobiły swoje (jeśli podpis jest aktualny).
Nie czułem hamowania z ABSem. A mam Blizzaki i kilkukrotnie hamowałem z ABSem i było ok.

Kolejna mazda. rozbita
Moja rozbita już drugi raz w ciągu miesiąca. U mnie koło wygląda podobnie za wina krawężnika. Też mam ogromną nadzieję, że to tylko [waaaco?] itp.
Troche OT ale tak sie zastanawiam czy to takie rozsadne pisac na forum gdzie kolega zykle parkuje takie auto.
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.
Miala byc Mazda a jest Ford
Miala byc Mazda a jest Ford
- Od: 5 maja 2006, 16:23
- Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI
Szkoda auta 
Współczuję!
Mam nadzieję że szybko wróci do stanu przed kraksą.
Mam nadzieję że szybko wróci do stanu przed kraksą.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Czarna seria trwa.. Współczuję bo bryczka kosmiczna i mam nadzieję że uda Ci się ją stosunkowo szybko przywrócić do pierwotnego stanu.
Co do ABSu, właśnie dlatego lubię auta które niemają zbyt dużo gadżetów, pewnie ABS może nieraz uratować sytuację ale jednak wolę wiedzieć że go niemam niż się zdziwić w pewnym momencie, no ale cóż, teraz ABS to już standard więc przesiadając się do czegoś nowszego już raczej nie będę miał wyboru :/
Co do ABSu, właśnie dlatego lubię auta które niemają zbyt dużo gadżetów, pewnie ABS może nieraz uratować sytuację ale jednak wolę wiedzieć że go niemam niż się zdziwić w pewnym momencie, no ale cóż, teraz ABS to już standard więc przesiadając się do czegoś nowszego już raczej nie będę miał wyboru :/
Dobre newsy
nie jest tak zle jak myslalem.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 20 paź 2008, 15:01 przez Marco7, łącznie edytowano 1 raz

EEEE to fajnie. U mnie w takiej samej sytuacji 2 wahacze skrzywione i jeden wyrwany. Coś tam jeszcze ale nie pamiętam. Na razie czekam na wycenę z ubezpieczenia i będę szukał kompletu wahaczy.
Strona 1 z 1