Pilnie potrzebna Mazda 323F BA Z5!
Witam,
prosze o kontakt ze mna wlasciciela ww. auta chetnego do udzialu w programie "Na kazda kieszen". Auto seryjne, w miare zadbane – bez przerobek. Numer kontaktowy 662-070-414.
prosze o kontakt ze mna wlasciciela ww. auta chetnego do udzialu w programie "Na kazda kieszen". Auto seryjne, w miare zadbane – bez przerobek. Numer kontaktowy 662-070-414.
Ostatnio edytowano 15 lut 2008, 16:30 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz
BA Z5 kilka mamy w Warszawie może tym razem nie będzie problemu:)
Wlasnie czekam na ten las rak 
Nikt nie chce, zeby jego Efcia wystapila w TV? 
ja bym chcial ale nie mam BA 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
dr lipke napisał(a):mogłaby sie podmyć
a gdzie sie podmywa madzie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
a jaki problem wziac kogos z lublina albo okolic warszawy troche dalszych? Przeciez w tym programie maja samochody z calej polski. Tylko poprostu musi ktos chciec przyjechac do wawy. Ale czego sie nie robi dla pokazania mazdy w telewizji 
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Zmienilem temat, pan z telewizji do mnie dzwonil i prosil o pomoc, czekamy na zgloszenie chetnej Efci 
Dwa pytania:
Kiiedy jest nagranie?
Czy musi być całkowicie seryjna?
Mój znajomy wraca z zagranicy 24.02 i jeżeli nagranie jest po tym okresie to chętnie da swoją. Z rzeczy niestandardowych ma końcówkę wydechu Ultera z dwoma rurami 7cm śr. i to tyle.
Kiiedy jest nagranie?
Czy musi być całkowicie seryjna?
Mój znajomy wraca z zagranicy 24.02 i jeżeli nagranie jest po tym okresie to chętnie da swoją. Z rzeczy niestandardowych ma końcówkę wydechu Ultera z dwoma rurami 7cm śr. i to tyle.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Mój znajomy wraca z zagranicy 24.02 i jeżeli nagranie jest po tym okresie to chętnie da swoją. Z rzeczy niestandardowych ma końcówkę wydechu Ultera z dwoma rurami 7cm śr. i to tyle.
Zapytam o termin i wersje 1.8