Jaki kraj taki złodziej
1, 2
Wiem ze moze temat jest nazwany nie tak(prosze moderatora o ewentualne poprawienie)ale brak mi słow na dzisiejszy dzien no wkoncu 13. Z rana dostaje telefon od znajomej czy bralem samochod w nocy, ja z glupia mina ze nie a ona do mnie ze nie ma pod blokiem, ja zalamka mysle sobie ale sie narobilo no to pocisnełem z nitrolacza ( czyt. z buta) tam gdzie stał. Zachodze na miejscu odlamki po wybitej szybie, dzwonie na policje 10min nie odbieraja, wkoncu sie dzodzwonilem i zgłaszam krdzież samochodu a oni do mnie ze jest na parkingu policyjnym ze ktos zglosil wlamanie i wzieli go zeby zabezpieczyc, no to polecialem na policje po paru godzinach pojechalem na oglledziny na parking wraz z policjantami (przed wejsciem do radiowozy sprzeczali sie kto ma siedziec z tylu ,jeden mowi – jak ostatnio tam siedzialem to mnie dwa dni kregoslup bolal bo takie krzesla plastikowe )jak zobaczylem moje auto to nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac co za złodziej- idio.. a najpierw rozwalil zamek, potem wybil mala szybke trojkatna i chyba myslal ze otworzy [jakie?] drzwi nadal chyba mu nie szlo wiec pomyslal ze podwazy ramke od drzwi jakims wytrychem ,w ba nie ma ramek wiec kicha i posypala sie [jaka?] szyba a do tego powginana krawedz dachu:/ jak juz wlazl to zbutami wbil sie na [jaka?] kanape i zaczal po niej lazic chyba probowal dostac sie do bagaznika najepsze jest to ze nic nie ukradl bo nie było co ale z tego co mi wiadomo to zlapali kolesia jak niedaleko kombinowal cos przy innym aucie zobaczymy co z tym bedzie bo wsumie to nie mial nic przy sobie z mojego samochodu i nie byl zlapany na goracym uczynku ..niedawno wroiclem po calym dniu latania..oto moja dzisiejsza historia
ps. wielkie dziekie dla Waldiego na pomoc
ps. wielkie dziekie dla Waldiego na pomoc
- Od: 16 sty 2007, 20:48
- Auto: 6 GY 2.3
Maroq
starsznie mi przykro – mam nadzieje, że to ten gnojeki i, że zapłaci za szkody
starsznie mi przykro – mam nadzieje, że to ten gnojeki i, że zapłaci za szkody

In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Brak słów...rozumiem jak się włamują do aut w których ewidentnie widac że coś jest....ale tak. I to jeszcze taka amatorszczyzna. 
W oczekiwaniu na nowy podpis...
kowal_ napisał(a):pocieszyć się możesz tylko tym że nie straciłeś auta
właśnie, tyle w tym wszystkim dobrego, no ale jednak strat szkoda.
życzę szybkiego wyjaśnienia sprawy i doprowadzenia auta do stanu sprzed aktu debilizmu
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
szczęście w nieszczęściu, ale autko masz
Tak z ciekawości kto teraz pokrywa szkody ? jeśli nie udowodnia winy dla podejrzanego ?
Tak z ciekawości kto teraz pokrywa szkody ? jeśli nie udowodnia winy dla podejrzanego ?
Twoja firma szuka sposobu na poradzenie sobie z odpadami? Sprawdź naszą ofertę http://eko-prasy.pl
- Od: 21 lis 2007, 16:12
- Auto: Mazda 6 2.0 D kombi
kowal_ napisał(a):pocieszyć się możesz tylko tym że nie straciłeś auta
dokladnie,to jest najwazniejsze.Autko sie zrobi i bedzie lalunia
Maroq napisał(a):ps. wielkie dziekie dla Waldiego na pomoc
Ty nie dziekuj tylko szyby zalatwiaj
-
waldii
gromusek napisał(a):szczęście w nieszczęściu, ale autko masz
Sam musisz pokryc albo z AC.
Maroq ale oddali Ci auto czy u nich ciagle jest? Moze jak zabezpiecza odciski i jego znajda w srodku – taki magik moze rekawiczek nie mial – to bedzie dowod, ze to on.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Maroq czyli jest szansa, ze zaplaci – teraz najlepiej nie robic i poczekac albo rzeczoznawca – obowiazkowo BIEGLY – i naprawic.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Ehh w ubiegły weekend kumplowi też się chcieli wbić do auta, ale ich wystraszył, a później i tak ich dopadliśmy i profilaktyka czyni cuda ... (jak będziesz miał dane gościa, to po sprawie weź kilku kumpli i do lasu z nim)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Wspolczuje zajscia, przykry temat przed Swietami – szukaj jak najszybciej i najtaniej uzywanych szybek... Aby auto nie ponioslo trwalego uszerbku. 3m sie!
No to widze, ze wysyp debili wlamujacych sie do aut ostatnio! Mojemu staruszkowi tydzien temu goscie wylamali klamke i rozpruli zamek, wsiedli do auta i probowali odjechac. Jednak najpierw trzeba pozbyc sie seryjnej blokady kierownicy – przy jej pokonywaniu dokonali zwarcia na kabelkach i juz sie nie udalo na krotko odpalic auta, wiec wyrwali glosniki z polki (warte jakies 50 zl), probowali ukrasc radio (kaseciak!) ale sie nie udalo wyjac, wiec jeszcze zwineli skrobaczke ze schowka. Cala zabawa to pozniej koszt 600 zl za naprawe zniszczen – ale przynajmniej auto stoi. Az strach sie bac takich "fachowcow".
Wiec glowa do gory – choc pewnie ciezko, bo faktycznie przez idiote dodatkowe wydatki przed swietami
Wiec glowa do gory – choc pewnie ciezko, bo faktycznie przez idiote dodatkowe wydatki przed swietami
Dlatego własnie przed takimi debilami najlpszy jest dobry alarm – pozwoli to ograniczyc rozmiar zniszczen.
Pozdro
Haszczu
car history:
2005-2007 --> 323F BA 1.5 '98
2007-.... --> 323F BJ 2.0 Sportive '01
Haszczu
car history:
2005-2007 --> 323F BA 1.5 '98
2007-.... --> 323F BJ 2.0 Sportive '01
- Od: 21 wrz 2005, 11:00
- Auto: 323F BJ 2.0 Sportive '01
Mazda 3 BK'06 1.6 CITD
Parodia złodzieji taka jest prawda jak najszybciej naprawic i zapomnieć o sprawie założyć alarm za 200zł z wielką kontrolka to odstrasza takich śmiesznych złodziejaszków a naprawde dobrzy złodzieje nie zabierają sie za takie tam zwykłe auta!a w każdym razie trzeba mieć pecha
SPRZDEAM CZĘŚCI MAZDA 323f 323c FORD PROBE TEL.BEZPOŚREDNIO NA PLAC 602600238
- Od: 1 mar 2007, 21:04
- Auto: TOYOTA AVENSIS
1, 2