Witam chcialem sie dowiedziec wszystko na temat mazdy 323 S BA 1.7TD [82KM] silnik firmy isuzu. Chodzi mi o np spalanie czy pali tak jak podaj 6,3 w cyklu mieszanym bo myslalem ze mniej ze tak z 5,5, a takze czy silnik przyspiesza dopiero od 2400 168nM ma wtedy i czy dobrze sie ten model prowadzi czy jest podsterowny czy nadsterowny czy moze idealmnie wywazony, o i jeszcze czy ma az tak slabe przyspieszenie jak podaja zaledwie 14,2 do 100, a takze czy silnik ma 82km przy 4400 czy tak jak na ruskich stronach podaja 86 przy 4500 bo nie sa mozliwe obydwie opcje...
Za wszystkie odpowiedzi z gory dzieki...
Mazda 323S BA 1.7TD (82 KM) – silnik firmy Isuzu
Strona 1 z 1
przyszlo mi tez do glowy ze jesli by ktos mial jakas instrukcje w postaci elektronicznej do mazdy 323 S BA 1.7TD [82KM] z 1997r. lub nawet z innym silnikiem to prosil bym o kontakt ze mna nr gg 3131273
-
mazda_323_S_BA_1.7TD
Jestem użytkownikiem dokładnie takiej samej furki, jestem pierwszym uzytkownikiem tego samochodu juz od 9 lat i zrobilem nim 173000 km.Jak dotychczas samochód jest bezawaryjny, jedynie co wymieniałem to klocki hamulcowe, filtry, paski i tyle. Co do spalania i osiagów to dane na tej stronie sa dość ogólne, poniewarz mój rekord to 4,5 litra na 100km, przy delikatnej jezdzie tak do 110 bierze okolo 5,2 litra, a w miescie nie spalił mi więcej niż 6,5 litra. Samochód prowadzi się bardzo dobrze nie jest ani podsterowny ani nadsterowny, jest wyważony dobrze, ponieważ nieraz przyciskam na łukach i nigdy nie wpadłem jeszcze do rowu
. Silnik jest bardzo czuły na wciskanie gazu samochód ładnie przyspiesza i nie ma się najmniejszego problemu z wyprzedzaniem. Ogólnie moge polecić ten model każdemu
-
Gość
Z tego co mi wiadomo to nie...
Wato jeszcze zapytać Porka – on owego czasu dosyć dużo wiedział o tym modelu
Wato jeszcze zapytać Porka – on owego czasu dosyć dużo wiedział o tym modelu
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
dawos napisał(a):Właściciel zapewnia, że w samochodzie nic nie zmieniał.
zdjęcie spod maski niech da to będzie wiadomo co ma za motor
Strona 1 z 1