Skradziono Mazdę 6 2.0 CD Sport Exlusive
1, 2
chciałym przestrzec wszystkich uwajcie co kupujecie, aby nie nakręcać koniunktury złodziejom. wczoraj popoludniu z powiśla w warszawie sprzątneli mi moje autko. pewnie pojdzie na części bo mazd tak dużo nie pojawia się na drogach tym bardziej w wypasionych wersjach: skora, szyber, fele itd. moja była ściągana z rajchu i zamiast xenonów miala zwykłe reflektory, a zderzak bez spryskiwacza co w tej wersji się nie zdarza. pewnie jej nie odnajdę ale będąc przywiązanym do marki i jakości będę szukał podobnej. Nie wiem czy to ma znaczenie ale dużo ściąganych aut ma tylko jeden komplet kluczykow. moj tak miał. miał jednak wszystkie papiery i książkę serwisową i jeszcze gwrancję na rok i 40 000km. jeśli nie trafiłem do odpowiedniej grupy proszę administratora o przeniesienie do odpowiedniej, aby ludzi uczulić. sami wiecie jak to jest stracić coś swojego, o co sie dba. ja juz pożegnałem to auto i nie licze na odnalezienie ale najbardziej chciałbm aby zlapali tego kto to zrobił i ukarali tak aby wiecej nikomu klopotu nie robił. musimy się wspierać i patrzeć na nasze madzie. pozdrawiam. byly wlaściciel ciemno szarej 6 kombi z 2004, z uszczerbionym lusterkiem prawym. ps. w baku było ropy na 20 km pewnie gdzieś cię widzieli, a jeśli tak to cię znajdą
-
dodon
dodon, przykro mi bardzo.
Twój temat przykleję, ale proszę cię o podanie więcej danych auta (nr. rejestracyjny, jakieś znaki szczególne itp.) Może ktoś ją widział i pomoże w złapaniu złodziei.
Twój temat przykleję, ale proszę cię o podanie więcej danych auta (nr. rejestracyjny, jakieś znaki szczególne itp.) Może ktoś ją widział i pomoże w złapaniu złodziei.
Przejedz sie po wszystkich stacjach benzynowych w promieniu 30km od miejsca kradziezy. Tylko musisz to zrobic szybko, zanim usunal material z kamer. Na pewno gdzies tankowal i na jakiejs stacji bedzie nagrany. Jesli nie, to znaczy ze w tym promieniu samochod gdzies stoi w garazu.
Wspolczuje i zycze powodzenia w poszukiwaniach.
Wspolczuje i zycze powodzenia w poszukiwaniach.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
darekk86 napisał(a):Przejedz sie po wszystkich stacjach benzynowych w promieniu 30km od miejsca kradziezy
Mysle ze to dobry pomysł....
Jesli nie, to znaczy ze w tym promieniu samochod gdzies stoi w garazu.
albo pojechał na lawecie....
dodon wspóczuje.... podaj
Grzyby napisał(a):nr. rejestracyjny, jakieś znaki szczególne itp
bede sie rozglądał...
Riki napisał(a):darekk86 napisał:
Przejedz sie po wszystkich stacjach benzynowych w promieniu 30km od miejsca kradziezy
Mysle ze to dobry pomysł....
Nikt na stacji nie udostępni materiału z kamer ... znam z doświadczenia no może nie na wszystkich, ale na większości ...
Współczuję i powodzenia w poszukiwaniach
- Od: 21 gru 2005, 12:50
- Auto: 323F BA KF ;)
Moje kondolencje
Kazdemu zawsze radzę aby sobie zrobiłjakis pstryczek elektryczek!!!!
Mojej GE by nikt nie chciał bo taka poobijana biedaczka jest
)

Kazdemu zawsze radzę aby sobie zrobiłjakis pstryczek elektryczek!!!!
Mojej GE by nikt nie chciał bo taka poobijana biedaczka jest
- Od: 13 sty 2006, 00:37
- Auto: GE '96 GT
Dudson napisał(a):Nikt na stacji nie udostępni materiału z kamer ... znam z doświadczenia no może nie na wszystkich, ale na większości ... ysz
Współczuję i powodzenia w poszukiwaniach
chyba ze policji
To było moje auto:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 20&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 20&start=0
- Od: 12 lis 2006, 20:40
- Auto: był Xedos6 V6:( jest Octavia
Bardzo przykra sprawa
ehh widocznie ktoś już wcześniej upatrzył twoje auto... szukaj też na allegro...
Dolce & Gabbana | Christian Dior | Calvin Klein CK One | Emporio Armani | Gianni Versace ... HaJdefiniszIon lanSssss....
- Od: 24 wrz 2007, 21:34
- Auto: Honda Civic :) wcześniej Mx-3
Moje kondolencje, jak rozumiem na szczescie miales AC – powodzenia w szukaniu godnej i rownie lojalnej nastepczyni.
Globy napisał(a):Moje kondolencje, jak rozumiem na szczescie miales AC – powodzenia w szukaniu godnej i rownie lojalnej nastepczyni.
Niestety, wątpię – z jednym kompletem kluczyków ubezpieczenie AC jest niemożliwe.
Podaję to jako przestrogę dla przyszłych posiadaczy i obecnych uzytkowników Mazd. Trzeba mieć komplet (2 szt. lub najlepiej 3 szt.) kluczyków bo inaczej nici z odszkodowania – ilość jest wpisana w formularz ubezpieczenia AC.
Jeżeli ich brak to najlepiej wymienić zamki z nowym kompletem kluczyków.
Oczywiście współczuję. Wiem jakie to uczucie – i złość i bezsilność. Niestety kilka lat temu również skradzinono mi Mazdę. Nie odzyskałem jej.
Nie trać nadziei. Szukaj, pytaj, myśl i kojarz zdarzenia i ludzi w tamtym czasie. Zawsze jest szansa.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
nie wiem jak to teraz dziala dokladnie bo jeszcze nie dowiadywalem sie o taka sytuacje w pracy, ale na pewno czesc ubezpieczalni uwzglednia juz ze mozna zostac wysadzonym z samochodu i stracic kluczyki. I normalnie oddaja odszkodowanie.
A jesli kupiles auto z jednym kompletem kluczy to przy ubezpieczaniu musiales podac liczbe jaka posiadasz. Jesli wpisales ze 1 to wszystko jest ok i na pewno dostaniesz odszkodowanie. Wiec nie masz sie co martwic
A jesli kupiles auto z jednym kompletem kluczy to przy ubezpieczaniu musiales podac liczbe jaka posiadasz. Jesli wpisales ze 1 to wszystko jest ok i na pewno dostaniesz odszkodowanie. Wiec nie masz sie co martwic
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
tatian napisał(a):Niestety, wątpię – z jednym kompletem kluczyków ubezpieczenie AC jest niemożliwe.
darekk86 napisał(a):jesli kupiles auto z jednym kompletem kluczy to przy ubezpieczaniu musiales podac liczbe jaka posiadasz. Jesli wpisales ze 1 to wszystko jest ok i na pewno dostaniesz odszkodowanie. Wiec nie masz sie co martwic
dokładnie tak jest jak pisze darekk86 – też kiedyś kupiliśmy autko z jednym kompletem kluczy i przy zawieraniu umowy ubezpieczenia OC/AC musieliśmy podać ich ilość, auto po blisko 3 latach zostało skradzione i ubezpieczyciel nie robił problemów że posiadaliśmy jeden komplet kluczy.
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
czyli dokladnie wszystkich w wawie i na przedmiesciach.darekk86 napisał(a):Przejedz sie po wszystkich stacjach benzynowych w promieniu 30km od miejsca kradziezy

mazdy szostki sa chetnie kradzione a beda jeszcze chetniej. swiadczy o tym duza podaz i wysokie ceny egzemplarzy sprzedawanych na papiery.
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
Gdybym była złodziejem miałabym ze sobą baniaczek z wachą – znam siebie i wiem, że jeszcze niedawno w baku miałam notorycznie paliwa na 15 km. A co do kluczyków – mojej ciotce na bazarze wyjęli kluczyki z kieszeni, odjechali autem i odszkodowanie dostała po 2 tygodniach bez jakichś problemów. A był to jedyny komplet kluczy, który miała
.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
Dzisiaj był u mnie kumpel (ma starego VW Polo), z soboty na niedziele auto zostało skradzione, zgłosił fakt w niedziele ... wczoraj auto odnalazło się jakieś 5km. za Bełchatowem (wybita boczna szyba) skradzione radio, głosniki, gaśnica ... tube basową zostawili 

... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
łączę się bólu i jestem za niektórymi prawami ze wschodu – złodziejom ręce odjąć...
moim zdaniem to mogło być zlecenie albo głupota
pozdrawiam
moim zdaniem to mogło być zlecenie albo głupota
pozdrawiam
1, 2