Czyżby w Polsce tylko szóstki w MPS-ie się sprzedawały?
Czy poza Garim ktoś jeździł tym cudem?
www.mazdaspeed.pl
Yoshi323 napisał(a):Genialny hot hatch.
Ralpheek napisał(a):Mi juz stuknęło ponad 16.000 w 3 MPS'ie.. i juz jestem po dwoch przeglądach(w L3 przeglądy wg systemu 5,10,15..) Bardzo wdzięczny samochodzik, a jutro i przez resztę weekendu test ultragripek7 w górachśniegogryzarka znaczy się
The_Man napisał(a):Przyznaj sie, jezdziles 3 MPS przed zakupem, czy brałeś zupełnie "w ciemno", na podstawie testów, opisów, itp.
The_Man napisał(a):Jeszcze w grudniu mój ojciec odbiera 3 MPSa![]()
Yoshi323, to juz dwa MPSy w Warszawie będą.... normalnie tłokPrzyznaj sie, jezdziles 3 MPS przed zakupem, czy brałeś zupełnie "w ciemno", na podstawie testów, opisów, itp.
m4rcin napisał(a):Może tak na jakiś spot w Wawie podjedziecie się pochwalić?
Yoshi323 napisał(a):Jakiego rozmiaru felgi założyłeś na zimę?
Chciałem kupić Ultra Gripy 7, ale w sklepie powiedzieli, że trzeba miesiąc zaczekać...
Wcześniej jeździłem na UG 3,4,5 i 6. Rewelacyjne opony.
The_Man napisał(a):Ufff...własnie wróciłem z pierwszej porządnej przejażdżki MPSem...jeszcze się trzęsę i uśmiech mi z gęby nie schodziNie spodziewałem się że to AŻ TAK zapi...la
Przeciążenia wciskają w fotel...a autko jest póki co kręcone tylko do 4tys., coby sie dobrze turbina "ułożyła". Aż sie boje pomyśleć co bedzie potem.
Generalnie ojciec jest zachwycony z zakupu...ja też
Jak ochłonę to opiszę wrażenia od strony technicznej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości