Szukam kogoś kto zaopiekuje się GD GT 4WS Samochód ogólnie sprawny z zadbaną tapicerką co jest unikalne w tym wieku auta. Wymagający jednak poprawek blacharskich i lakierniczych na które ani ja ani Mazda nie mamy czasu. Ewentualnych kandydatów zapraszam na PW
Melon napisał(a):No cóż,wypada złożyc tylko kondolencje
A mnie tam nie zal nieudolnych organizaorów i ludzi w beemkach,ktorzy robia popisy po pijaq. I tak sie nie wybieralem...Wszedzie pelno debili (ot chociazby w Modlinie), tyle tylko ze niektórzy umieja nad tym zapanowac, a ATS nie umial...
decyzji policji i władzom miasta wcale sie nie dziwię, że każdymi możliwymi środkami próbowlai i skutecznie zablokowali ATS2004. a ta klepsydra na początku strony to taki tandetny chwyt organizatorów – wg. mnie oczywiście. Tuning w Polsce nie umiera wraz z końcem ATSu
Pierwszy podobno najlepszy,a mnie tej imprezy średnio żal, tam liczyły się zrobine bryki ile kto wsadił itp. a w klubie odniosłem wrażenie że łączy nas miłość do aut bez specjalnych wyróżnien i czy jeżdzisz taką 20 letnia staruszka jak ja czy nowym superoszłamijącymbolidem zawsze można pogadac bo kochamy samochody imam nadzieję że myślimy podobnie
I tu w 100% popieram misiolota... Jakos mi nie zal Torunia – dla mnie kojarzy sie niestety glownie z pijanymi debilami za kolkiem. A z drugiej strony szkoda – bo nie mialem do Torunia az tak daleko...
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
[tiiit] to. pijanych dresiarzy w czterdziestoletnich beemach albo wymuskanych naspidowanych pizdusi w obwieszonych plastikiem peugeotach. a wszyscy jeżdżą jak ostatnie pokraki.
Decyzja o zablokowaniu ATS była słuszna, przynajmniej z mojego punktu widzenia. Organizator dopuścił do tragedii, to teraz niech zaczyna od nowa – na trawniku pod blokiem gdzie nie da sie poszaleć.
No k...a pojebańcy z tych organizatorów.Njpierw doprowadzili taką fajną bibke do ruiny a teraz jakieś dzecinne nekrologi robią.[tiiit] dziecinada.Ptraktowaliby temat poważnie a nie jakieś..........Ja pierdykam niech ktoś [tiiit] tan nekrolog z neta bo przecież to dziecinada!!!!!!!!!