Myjk napisał(a):jestem nudziarzem
czesto bo pewnie tak samo bym zareagowal. jak kupuje auto nie zaczynam od czytania ksiazki . pewnie kwestia podejscia do zycia.
www.mazdaspeed.pl
Myjk napisał(a):jestem nudziarzem
piwo napisał(a):czesto bo pewnie tak samo bym zareagowal. jak kupuje auto nie zaczynam od czytania ksiazki . pewnie kwestia podejscia do zycia.
Myjk napisał(a):piwo napisał(a):I
O, widzę też że postanowiłeś się popisać kolejną foliarską "wiedzą". Rozumiem że kwestionujesz skuteczność szczepionek, które w swojej historii uratowały miliony, jak nie miliardy ludzi. Swoją drogą to przekupionym lekarzem był akurat ten który ogłosił że szczepionki szkodzą, by potem przyznać się do tego że kłamał w swoich "badaniach" i był opłacony. Taka to foliarska projekcja jest właśnie, przypisywać innym swoje grzechy. Pokaż no to gdzie kto twierdził że papierosy są zdrowe, bo ja sobie nie przypominam takich twierdzeń. Pamiętam za to jak "lobby" papierosowe walczyło zaciekle aby nie wprowadzać zakazu palenia podając argumenty z dooopy np. że puby, kawiarnie i restauracje bez tytoniowców upadną. Każdy myślący zna prawdę, powiadasz? Czyli pewnie ty... Wiesz dla kogo takie stwierdzenia są typowe? Właśnie dla foliarzy (vide Jerzy Zięba) i ludzi którzy nie mają argumentów na swoje teorie i mają elementarne braki w wiedzy. No i nadal czekam aż wyjaśnisz KOMU, konkretnie, zależało na tym aby wyeliminować z Europy ICE.
piwo napisał(a):https://wysokienapiecie.pl/86845-projekty-oze-odmowy-przylaczenia/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości