Nowe silniki Skyactiv-X
Nowy design

Bardzo ciekawie
Bardzo czekam
www.mazdaspeed.pl
KrzyzakMitsu napisał(a):Pasztet straszny, poprzedniczka była średnia, ale jak widać udało się jeszcze zepsuć. Mazda nigdy nie należała do stylistycznych perełek, ale to co robi teraz przypomina alfę romeo – było brzydko, jest gorzej.
Ciekawe jak z głośnością, bo jak jechałem rok temu to było tak głośno, że mimo innych plusów odrzuciłem 3-kę z listy zakupów.
Neonixos666 napisał(a):a po co ta tylna szyba skoro i tak przez nią nic nie widać to nie wiem
Beny napisał(a):Ciekawe czy zderzaki będą robić pod kolor auta czy nadal w innych odcieniach
Bigbluee napisał(a):To czy coś jest ładne czy brzydkie to opinia względna. Kazdy ma inny sposób postrzegania. Dla mnie Laguna 3 jest brzydka a Passat B8 jeszcze gorszy a na samym końcu stylistycznej tragedii są Audi A7 i tym podobne wynalazki oraz mercedes ze samochodem w kształcie polskiej syrenki. Stawke zamyka SUV mercedesa. To jest stylistyczna patologia. Jednak komus te samochody sie podobają bo jednak ktos tym jezdzi. Nawet Multipla ma swoich właścicieli.
Zobaczymy jak auto stanie w salonie w wersji "standard" a nie "demo" bo w reklamie to nawet tipo źle nie wyglądało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości