Czekam na Wasze opinie

źródło
PS: Określenie osoby, która nie potrafi zdać egzaminu zapożyczyłem od jednego z komentujących.
www.mazdaspeed.pl
chmielu_KL napisał(a):Drugą sprawą jest sam egzamin praktyczny, nie oszukujmy się, każdy z nas jest inny każdy popełnia błędy. Egzaminy są przerywane naprawdę za bzdety, byłem świadkiem oraz sam kilka razy nie zdałem i tak naprawdę za upierdliwość.
michalmx3 napisał(a):Jak dla mnie obecnie na drogach jest za dużo kierowców, którzy ledwo się przecisnęli przez egzamin, a w codziennym ruchu sobie nie radzą, a już całkiem panikują jak robi się trochę ślisko albo widoczność spadnie...
chmielu_KL napisał(a):System nauczania, który jest do kitu. Wierz mi podczas nauki przerobiłem wiele było łatwiej było trudniej, ale wiele rzeczy nie da się nauczyć w auto szkole. Uczysz się całe życie, a tak naprawdę nauka jest gdy zdasz ten egzamin i wyjeżdżasz na miasto dopiero wtedy zaczynasz łapać przewidywanie sytuacji itp... w których zawsze czuwał Pan siedzący obok i jak coś się działo to hamował.
chmielu_KL napisał(a):Najechanie na linie ciągłą tylnym kołem, tak za to mnie oblano mimo odwołania – nagranie owszem pokazało, że najechałem. Był to odcinek dosłownie nie więcej jak 10cm linii stała się wielka tragedia stworzyłem ogromne zagrożenie w ruchu itp...
michalmx3 napisał(a):Według mnie prawo jazdy powinno być przywilejem który się dostaje kiedy się udowodni się swoje umiejętności prowadzenia pojazdu, a nie kartonikiem który dostaje każdy kto zapłaci.
Jak dla mnie obecnie na drogach jest za dużo kierowców, którzy ledwo się przecisnęli przez egzamin, a w codziennym ruchu sobie nie radzą, a już całkiem panikują jak robi się trochę ślisko albo widoczność spadnie...
stachan napisał(a):A może ktoś, kto nie potrafi zdać egzaminu (zwłaszcza praktycznego), to faktycznie idiota, który kierowanie pojazdami powinien odpuścić, aby nikogo nie zabić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości