E
Mazda6 Sport Top 2.3i 16V – prędkość ponad 240 km/h
1, 2
ponad 240 km/ H !
E
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
ktoś w komentarzach dobrze zauważył, z górki + pewnie nie seryjne ogumienie zakłamujące odczyty.
Leciałem kilka razy Vmax i powyżej 200 wskazówka bardzo się gubi względem GPS. W sensie jej ruch nie jest adekwatny do rzeczywistego przyrostu prędkości. U mnie było około 223 i szybciej nie szła. Może na PB98 i samemu coś więcej bym urwał.
Leciałem kilka razy Vmax i powyżej 200 wskazówka bardzo się gubi względem GPS. W sensie jej ruch nie jest adekwatny do rzeczywistego przyrostu prędkości. U mnie było około 223 i szybciej nie szła. Może na PB98 i samemu coś więcej bym urwał.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
ok.
ale wrazenie robi.
ponadto obrotomierz na czerwonym polu na najwyzszym biegu, to cos zastanawiajacego..
pozdr.E
ale wrazenie robi.
ponadto obrotomierz na czerwonym polu na najwyzszym biegu, to cos zastanawiajacego..

pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
to naprawde dobry wynik.
E
E
Ja tez myślę, że to było z górki, jechał sam, do tego pewnie koła fabryczne lub mniejsze od fabryki, podejrzewam, że w rzeczywistości miał tak pewnie z 205
Bo na dużym kole nie dokręcił by na 5 czy 6 do czerwonego pola bo braknie momentu 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
sukces tego wyniku tkwi pewnie w tym ze oni ulepszaja mazdy zawodowo, raczej:
jako "racing team rd"
https://www.google.de/search?q=racing+t ... rd+mazda+6
pozdr.
E
jako "racing team rd"
https://www.google.de/search?q=racing+t ... rd+mazda+6
pozdr.
E
Ale my tutaj piszemy o aucie typowo seryjnym, a nie "zdłubanym" bo takim to wiadomo, że więcej pojedzie 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Enduro napisał(a):sukces tego wyniku tkwi pewnie w tym ze oni ulepszaja mazdy zawodowo, raczej:
jako "racing team rd"
to w jakim celu założyłeś wątek w tym dziale w takim razie

Jeżeli ma być fabrycznie – zostaje... jeżeli po jakichkolwiek modyfikacjach, to przenoszę do działu tuning
matthies napisał(a):Może na PB98
Raczej by było słabiej – silnik jest zestrojony pod 95 (w standardzie).
xRafalx napisał(a):Bo na dużym kole nie dokręcił by na 5 czy 6 do czerwonego pola bo braknie momentu

Zazwyczaj ostatni bieg jest tak wyliczony, że przy seryjnym kole nie wjedzie się na odcinkę.
Adisbdg napisał(a):Myśle że całkiem możliwe ja doleciałem swoją do 220km/h i jeszcze był zapas.
W każdym samochodzie jest "zapas" – da się jeszcze mocniej wcisnąć gaz, ale nic to nie zmienia
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
uwaga!
nie mam pewnosci co do tego, czy motor to seria czy tez nie.
w prawym gornym rogu widac logo i to na tej podstawie dopisalem poprzedniego posta..
nie mam i nie mialem 2,3 l w M6 i nie wiem jakie sa mozliwosci tego modelu w kwestii Vmax
ale zdzwil mnie wychyl na czerwone obrotomierza no i te Vmax.
no a reszta w rekach "moda".
pozdr.
E
nie mam pewnosci co do tego, czy motor to seria czy tez nie.
w prawym gornym rogu widac logo i to na tej podstawie dopisalem poprzedniego posta..
nie mam i nie mialem 2,3 l w M6 i nie wiem jakie sa mozliwosci tego modelu w kwestii Vmax

ale zdzwil mnie wychyl na czerwone obrotomierza no i te Vmax.
no a reszta w rekach "moda".

pozdr.
E
Grzyby napisał(a):o ja cię! Nie usnę chyba z podniecenia
ty nie masz tu raczej nic do usuwania.
no chyba, ze masz na mysli pilki ze swego komputera.
E
Enduro napisał(a):Grzyby napisał(a):o ja cię! Nie usnę chyba z podniecenia
ty nie masz tu raczej nic do usuwania.
no chyba, ze masz na mysli pilki ze swego komputera.
E
Ja pier.....le

Enduro napisał(a): obrotomierz na czerwonym polu na najwyzszym biegu, to cos zastanawiajacego
pozdr.E
Noooo.....bo się sprzęgło ślizga

tadziol napisał(a):...
Noooo.....bo się sprzęgło ślizga
a no to sprawa jasna, zapindalal ponad 240km/h wg. budzika i trzymal lekko stope na sprzegle
pozdr.E
tadziol napisał(a):Czego nie odbierasz ?
Żesz kurka wodna dziecko starsze usypiam w tym czasie i dzwonki wyciszone
Wal OT-y, wal a zaraz nas moderator wywali na zbity pyszczek do Kosza
matthies napisał(a):Rozminęli się po prostu
No właśnie
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
1, 2