Pasy bezpieczeństwa
Strona 1 z 1
Witam wszystkich, mam problem z pasami przy montowaniu fotelika dla dziecka napiołem pasy na maxa i włączyła się blokada i teraz nie mogę napiąć ponownie a chce zdemontować fotelik ....nie wiem jak wyłączyć tą blokadę i czy wogóle się da??!!!dziekuje z góry wielkie dzięki za pomoc
-
krzesala
Zazwyczaj trzeba pasy całkowicie zwinąć i blokada powinna się wyłączyć.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nie mogę zwinąć bo mam fotelik zamontowany!!! i tu jest problem ani nie mogę zwinąć ani naciągnąć
-
krzesala
mariolo napisał(a):ew.szarpnij gwałtownie pas jak byś chciał naciągnąć i szybko puść.
To nie pomoże – właśnie temu przeciwdziała blokada. Nie chce się wypiąć mimo naciskania przycisku w sprzączce w kanapie?
Trusted computing – Yes or No?
Strona 1 z 1