W dniu 31 lipca 2013 roku w Łęcznej skradziono Mazda 6 kolor szary metalic. Znaki szczególne- wgniecenie z prawej strony pod lusterkiem, 2 obtarcia na przednim zderzaku.
Opis samochodu
MARKA Mazda
MODEL 6
TYP Liftback
ROK PRODUKCJI 2006
POJEMNOSC 1998
RODZAJ PALIWA Diesel
LICZBA DRZWI 4/5
MOC 143 KM
VIN JMZGG14R661633342
numer rejestracyjny LLE 15015
Jeśli ktoś widział – albo może pomóc proszę o kontakt PW.
Skradziono Mazda 6 Łęczna
Strona 1 z 1
Wszystko jest coraz droższe a pensja idzie w dół i bandziorów przybywa, oczywiście złodziei nie popieram...ale rządu naszego również!!! A słowa wulgarne same cisną się na język na TYCH złodziei...jest i będzie coraz gorzej...jedynie to forum jest na bardzo dobrym poziomie...i pomaga!
Za pierwszym razem ucinamy paluszka, za drugim rączkę, a za trzecim [tiiit] aż zdechniesz, dożywocie. Wiadomo, jesteśmy krajem cywilizowanym, ale wyroki w Polsce są smieszne. Polak nie zarabia 2 tyś euro żeby go było stać na nowe auto co 5 lat.
Także współczuje Ci naprawdę szczerze, tym bardziej jeżeli się kupuje auto za kredyt.
Ja przyprowadziłem auto w 4 miesiące temu, a po miesiącu mi porysowali tylną klapę. Teraz trzymam na strzeżonym bo nawet biegają po dachach.
Brak słów, ale na głupotę nie ma lekarstwa.
Także współczuje Ci naprawdę szczerze, tym bardziej jeżeli się kupuje auto za kredyt.
Ja przyprowadziłem auto w 4 miesiące temu, a po miesiącu mi porysowali tylną klapę. Teraz trzymam na strzeżonym bo nawet biegają po dachach.
Brak słów, ale na głupotę nie ma lekarstwa.
MrowekII napisał(a):Co do zabezpieczeń tylko immobilizer, nad alarmem zastanawiałem się. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że autko miałem niecałe 2 miesiące od chwili zakupu
Odcięcie( a w zasadzie kilka odcięć) założyłem w pierwszym tygodniu posiadania M6. Do tego obowiązkowo AC i wtedy można jakoś jeździć w Polsce mazdą 6 z silnikiem diesela
Pioteq25 napisał(a):mazdą 6 z silnikiem diesela
A jak to się ma do benzyniaków?
Kurde serio współczuję straty auta... :/ Mam AC, ale nie mam alarmu – hmmmmmm... może warto się nad tym zastanowić...
Warto się zdecydowanie zastanowić nad jakimś nietypowym zabezpieczeniem. Typu np. jakiś magiczny przycisk, bez którego nie można nawet ruszyć rozrusznikiem...
Strona 1 z 1