Potrzebna pomoc – rozszyfrowanie tablic z nagrania
Przepraszam, że tutaj ale zależy mi na czasie, miałem dziś niemiła przygodę na parkingu, policja ustali pewnie tablicę za 2-3 tyg bo powiedzieli, że mają święta a monitoring trzyma tylko 14 dni z parkingu. Kobieta przerysowała mi zderzak i odjechała zanim zorientowałem się było po sprawie. Moja bidna kamerka zarejestrowała jej auto ale miała strasznie brudne tablice a kamerka słabej jakości, czy jest jakiś grafik który był by wstanie się podjąć próby wyciągnięcia tablic z obrazu ? Jak tak to poproszę na PW adres do wysyłki filmiku. Stawiam dobrą flachę 
Z obrazu, który nie został zarejestrowany przez kamerkę trudno będzie coś wyciągnąć więcej
Nie licz na cuda.
Możesz spróbować tego: http://www.videoaudio.pl/infusions/pro_download_panel/download.php?did=281
Ewentualnie z trybu poklatkowego, zapisz interesujące Cię klatki jako pliki graficzne i spróbuj się pobawić PS.
Przykra sprawa
Możesz spróbować tego: http://www.videoaudio.pl/infusions/pro_download_panel/download.php?did=281
Ewentualnie z trybu poklatkowego, zapisz interesujące Cię klatki jako pliki graficzne i spróbuj się pobawić PS.
Przykra sprawa
Ravo możesz wysłać jak chcesz. Coś tam mogę się pobawić.
Etam przykra
Jeszcze zarobi. Ja tylko czekam, aż ktoś mi przerysuje przedni bo i tak będę malował 
Etam przykra

Musisz być upierdliwy, pisać pisma itd. Bez tego na 100 procent umorzą. Z racji pracy duzo razy musiałem składać zawiadomienia o różnych sprawach, te na które nikt nie cisnął pomimo takich samych dowodów umorzone, te przy których ludzie chodzili trafiały do sądu.
Ale czy można umorzyć wniosek o ustalenie sprawcy kolizji? Może i im się może nie chcieć, ale ustalić muszą a jak już ustalą to nie mogą wszcząć postępowania przeciwko, jak już zakończą w sprawie.
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
a nie jest to DH?
policji się po prostu nie chce. niefortunnie, ale kolegi sytuacja jest tego przykładem.
"prosze oto nagranie, znajdź dla nas sprawce" z takiego założenia wychodzą nasi "stróże prawa" którzy na czyjeś potrzeby mają wy****e, wlepiaja tylko mandaty za picie piwka na ławce w parku.
ja niestety moge rozczytać tylko DW, ale chciałbym nadmienić, że tak jak ktoś tu wspomniał aby namierzono sprawcę tylko po kilku znakach, neistety to nie przejdzie, bo sprawca będzie się wypierał że to nie on – nie są czytelne tablice więc nic z tego. tak samo jak na fotoradarze, wszystko musi być czytelne.
a wszystko dzięki "wspaniałej" jakości kamer w dwudziestym pierwszym ku**a wieku!!
"prosze oto nagranie, znajdź dla nas sprawce" z takiego założenia wychodzą nasi "stróże prawa" którzy na czyjeś potrzeby mają wy****e, wlepiaja tylko mandaty za picie piwka na ławce w parku.
ja niestety moge rozczytać tylko DW, ale chciałbym nadmienić, że tak jak ktoś tu wspomniał aby namierzono sprawcę tylko po kilku znakach, neistety to nie przejdzie, bo sprawca będzie się wypierał że to nie on – nie są czytelne tablice więc nic z tego. tak samo jak na fotoradarze, wszystko musi być czytelne.
a wszystko dzięki "wspaniałej" jakości kamer w dwudziestym pierwszym ku**a wieku!!
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04