WRC przygody na szutrze :)

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez dasiu » 9 sty 2012, 16:19

Witam :) chciałbym w tym miejscu porozmawiać o przygodach WRC jeżeli ktoś z was takowe posiada:) oczywiście nie chodzi tu o profesjonalne rajdy ( aczkolwiek jeżeli ktoś posiada takie doświadczenia bardzo chętnie o tym tu poczytam ) a o to czy macie jakieś swoje "wehikuły " na drogi leśne polne itd. jeżeli tak to jakie i jak sie wam jezdzi :) być może jakies spoty ???pozwólcie że ja zaczne:)

Moje pierwsze auto do zabawy które jeszcze wtedy dostałem to seat ibiza 1.3 porshe system ^^ ( ach te stare czasy ) seat szybko dostał pakiet wrc ^^ klatka i tylna kanapa won :P niestety "kanapeczka " była już tak dobita że skonczyła na złomie nastepna była "sciera" 190 km tył napęd ideał samochód, sciera jezdzi do dziś lecz zastąpiła ja Bawarka 525:)

Co do spotów to zapraszam na trasy rajdu kormoran oraz lasy między kętrzynem a mrągowem :) oczywiście nie trzeba mieć specjalnie przygotowanych aut wystarczy tylny napęd i podstawowe umiejętności latania bokiem ^^
dasiu

Postprzez Riki » 9 sty 2012, 22:44

Jak masz zapędy do rajdów :P to zapraszamy na zloty – są konkurencje sprawnościowe, dla każdego – można poszaleć pod okiem doświadczonych osób. Polecam.
mazparts.pl
Firma

Od: 29 sty 2004, 21:48
Auto: 626 GE KL '94

Postprzez dasiu » 9 sty 2012, 22:54

nigdy mi ani nikomu z mojego grona nie chodziło o jakąkolwiek rywalizację nie pociaga mnie to po prostu :) zwyczajne latanie bokiem przez wąskie drogi lesne polne to jest to :) ostatnio niestety poobijałem sciere az za mocno o drzewa :P

na forum chyba nie ma nikogo takiego przynajmniej z mazur ??:(
no nic trzeba bedzie pozostac przy starej paczce :P
dasiu

Postprzez Rosso323F » 16 lut 2012, 01:26

Co do spotów, to preferuję sztuterki prowadzące pod wiatraki na polach :) są idealne do nauki, nie ma drzew i można wykopać parę pyr na podwieczorek :) ale temat WRC będę śledził z uwagą <ok>
zoom-zoom
Początkujący

Od: 12 lut 2012, 01:28
Auto: Mazda 323F BG '92
1.6; 88KM, 130Nm

Postprzez BratCukierka » 24 mar 2012, 00:17

Jak to nie ma nikogo takiego z Mazur??

Jest colin323gtr spod Olsztyna (chyba dokładnie Mątki) i jego rajdowa rodzinka :P

viewtopic.php?f=312&t=128149
Forumowicz

Od: 24 cze 2006, 20:21
Auto: Toyota Yaris Hybrid '19