UWAGA SKRADZIONO czarną Mazdę 323F (BG) w nocy z 2/3 Lipca 2005 –
Za info gdzie stoi samochód albo kim JEST ZŁODZIEJ NAGRODA PIENIĘŻNA
Ukradli mi samochód tej nocy MAZDĘ 323F kolor czarny (bardzo mało tych samochodów w krakowie w tym kolorze około 4 sztuki )
nr. rejestracyjne KR 6916N
bardzo charakterystyczna felgi z przodu inne z tyłu innne z przodu maska malowana sprayem nowy tłumik więc bardzo cicha kilka wgnieceń na masce (1-na szyberdachu, 2- z prawej strony na słupku [jakim?], 3- na łączeniu lewych drzwi kierowcy i błotnika lewego przedniego w środku radio fordowskie a raczej jego szkielet z tyłu na półce tylniej głośniki 21 cm lub same dziury PO NICH .
Ogólnie z daleka samochód bardzo atrakcyjnie wyglądający w kolorze mało spotykanym w tych modelach (przynajmniej w krakowie) , silnik 1600 cm .
Najłatwiej rozpoznać po kolorze i felgach z przodu R14 na feldze 6,5 cala z tyłu 15 na feldze 6,5 cala z tyłu felga volswagena . poniżej zdjęcia .
NAGRODA PIENIĘŻNA ZA ODNALEZIENIE SAMOCHODU LUB ZŁODZIEJA
( apropo to kupię metalowego bejsbola minimum 160 cm )
Pozdrawiam znajomych i proszę o rozpowszechnienie tej wiadomości .
Wiadomośc pod 504-916-195
Ukradli mi samochód tej nocy MAZDĘ 323F kolor czarny (bardzo mało tych samochodów w krakowie w tym kolorze około 4 sztuki )
nr. rejestracyjne KR 6916N
bardzo charakterystyczna felgi z przodu inne z tyłu innne z przodu maska malowana sprayem nowy tłumik więc bardzo cicha kilka wgnieceń na masce (1-na szyberdachu, 2- z prawej strony na słupku [jakim?], 3- na łączeniu lewych drzwi kierowcy i błotnika lewego przedniego w środku radio fordowskie a raczej jego szkielet z tyłu na półce tylniej głośniki 21 cm lub same dziury PO NICH .
Ogólnie z daleka samochód bardzo atrakcyjnie wyglądający w kolorze mało spotykanym w tych modelach (przynajmniej w krakowie) , silnik 1600 cm .
Najłatwiej rozpoznać po kolorze i felgach z przodu R14 na feldze 6,5 cala z tyłu 15 na feldze 6,5 cala z tyłu felga volswagena . poniżej zdjęcia .
NAGRODA PIENIĘŻNA ZA ODNALEZIENIE SAMOCHODU LUB ZŁODZIEJA
( apropo to kupię metalowego bejsbola minimum 160 cm )
Pozdrawiam znajomych i proszę o rozpowszechnienie tej wiadomości .
Wiadomośc pod 504-916-195
J A R O
- Od: 10 paź 2004, 22:22
- Auto: 626 GE KL
Panowie dziękuję za wspólczucie
(pewnie możecie sobie wyobrazić co byście czuli jak by ktoś zapier.... wasze maleństwa)
i zwracam się z prośbą szczególnie do ludzi z Krakowa żeby zwracali uwagę na ten kolorek na MAZDACH 323 no i jak kolega POL4K zauważył to jest wersja F
Umieszczę dzisiaj zdjęcia mojej madzi ale dopiero wieczorem i podam adres na forum .
Pozdrawiam
(pewnie możecie sobie wyobrazić co byście czuli jak by ktoś zapier.... wasze maleństwa)
i zwracam się z prośbą szczególnie do ludzi z Krakowa żeby zwracali uwagę na ten kolorek na MAZDACH 323 no i jak kolega POL4K zauważył to jest wersja F
Umieszczę dzisiaj zdjęcia mojej madzi ale dopiero wieczorem i podam adres na forum .
Pozdrawiam
J A R O
I ja tez bardzo wspolczuje. Bede sie rozgladal po Wroclawiu i na trasie Wrocław – Poznań. Trzymaj sie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W Trojmiescie sie nie przesliznie, jak zobacze to zatrzymuje i krotki popis Krav Maga.
Czatuj na gieldzie i w Allegro w ciaglu najbizszych tygodni...
pozdrowienia

pozdrowienia
WOZI
Piotr Wozniak napisał(a):.....
pozdrowienia
Taki też mam zamiar mam kolegę na giełdzie więc może kogoś namierzy czas pokaże , co do allegro to też mam na podglądzie .
Dzięki
Pozdrawiam
J A R O
Łącze sie w bólu.
Też miałem to samo tyle że we wrześniu . Ale na szczęście odzyskałem swoje maleństwo.
Bedę sie rozglądał , zwlaszcza ze wiem jak wygląda bo kiedyś ją chyba widziałem.
Po za tym nie załamuj sie . Przypuszczam ze ktoś do ciebie zadzwoni o okup.
Tak było w moim przypadku i Redoo.
Redoo-wi dwa razy skradli mazdę i udało mu sie odzyskać bez płacenia okupu.
Pozdrowienia
NewArK
Też miałem to samo tyle że we wrześniu . Ale na szczęście odzyskałem swoje maleństwo.
Bedę sie rozglądał , zwlaszcza ze wiem jak wygląda bo kiedyś ją chyba widziałem.
Po za tym nie załamuj sie . Przypuszczam ze ktoś do ciebie zadzwoni o okup.
Tak było w moim przypadku i Redoo.
Redoo-wi dwa razy skradli mazdę i udało mu sie odzyskać bez płacenia okupu.
Pozdrowienia
NewArK
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
Tez wspolczuje :<
bede sie rozgladal na trasie Wroclaw – Opole – Czestochowa – Warszawa
pozdrawiam
bede sie rozgladal na trasie Wroclaw – Opole – Czestochowa – Warszawa
pozdrawiam
-
Gość
Ja równiez bede sie bacznie rozglądał po całej Polsce i Czechach a najczesciej na Trasie z Gliwic do Warszawy i Gliwice – Praga
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
...Zapodaj fotki. Ja się porozglądam w Bydgoszczy. Jak ją zobaczę gnojek nie ucieknie.
Nikt tego nie będzie robił dla kasy....chyba że po to by wywieść gnojka wspólnie do lasu

Jaro napisał(a):Za info gdzie stoi samochód albo kim JEST ZŁODZIEJ NAGRODA PIENIĘŻNA
Nikt tego nie będzie robił dla kasy....chyba że po to by wywieść gnojka wspólnie do lasu

Ostatnio edytowano 5 lip 2005, 16:31 przez farciarz, łącznie edytowano 1 raz
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Białystok też czuwa, chociaż nie sądze zeby dojechali autkiem tak daleko... 
- Od: 20 mar 2005, 13:15
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 16V