626 kupilem wlasnie jako pierwsze auto

Z perspektywy czasu odradzam, to duza krowa, ja mialem model GE z roku 92 (poczatek produkcji) pomimo ze auto fajne wygodne to niestety obrysowalem je kilka raz, to nie auto na pierwszy raz, to jest przede wszystkim rodzinne auto a kombi nadaje sie do malej firmy.
Ja na Twoim miejscu postawilbym na model 323F z silnikiem 1,8, Xedos 6 z silnikiem 1,6 i Mx3, tutaj nie mam pomyslu, ewentualnie z innych marek honde civic z silnikiem 1,4 ewentualnie 1,5, chociaz tym juz sie mozna zabic. Za taka kwote powninenes znalezc cos zadbanego, nie patrz na rocznik nie ma roznicy czy kupisz auto 12 czy nawet 16 letnie, liczy sie stan.
Xedos 6 – dobre wyposazenie, ekonomiczny i bezproblemowy silnik 1,6, fajny wyglad dla mlodego chlopaka w tej cenie trudno o cos ladniejszego
323f – wyposazenie przewaznie troche ubozsze, za to silnik 1,8 zywotny plus fajny wyglad
mx-3 podobnie jak 323f chociaz mniejszy
Bierz xedosa 6, rozrzad w 1,6 silniku 250 zl (same graty) inne czesci tez tanie fajne wyposazenie ja w swojej nie mialem problemu z rdza, samochod z tego co wiem dalej jezdzi a ma ponad 260 tys km na blacie, z czego od 140 tys km na gazie! za 8 kola znajdziesz spokojnie cos zadbanego, mozliwe ze z alcantara i innymi fajnymi bajerami! Ale szukaj po forum ewentualnie u kogos, kto sporo powymienial rzeczy, tj szansa ze dbal o auto i Ty juz tego nie bedziesz szybko wymienial