gdy silnik jest rozgrzany dlawi sie i gasnie a na zimnym jest wszystko ok czy moze mi ktos pomoc. prosze
cieply silnik dlawi sie i gasnie nabenzynie
Strona 1 z 1
pomocy na lpg moja madzia normalnie pracuje a na pb dlawi sie i gasnie.
gdy silnik jest rozgrzany dlawi sie i gasnie a na zimnym jest wszystko ok czy moze mi ktos pomoc. prosze
-
cybermycha2
Uzupełnij profil, bo nie wiadomo o jaki silnik Ci chodzi. To raz, dwa – użyj szukajki, na pewno znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie, trzy – jeśli nie znalazłeś odpowiedzi załóż temat w odpowiednim dziale. No i witam nowego użytkownika 

mazda 626 ge silnik 2.0 16 v . gdy dodam gazu gwaltownie na benzynie to zgasnie a jezeli delikatnie to dojda obroty do 2 tys i jakby odcinalo paliwo i to samo czyli probuje zgasnac
-
cybermycha2
Zdmuchnięty drut przepływomierza po strzale LPG.
Normalka. Szukaj nowego i porządnie wyreguluj instalkę bo bez tego tylko będziesz wymieniał przepływkę.
Normalka. Szukaj nowego i porządnie wyreguluj instalkę bo bez tego tylko będziesz wymieniał przepływkę.
Strona 1 z 1