Nasze rekordy :)
2 tony masy, silnik diesel 3.0 z turbo i skrzynią automatyczną, trasa 500km (10% miasto – Warszawa, 90% trasa), prędkość ~110km/h (tempomat), momentami wyprzedzanie, cały czas włączona klima i spalone w sumie 27l 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Mev napisał(a):Moje 7,8 z włączoną klimą – nie przekraczałem 120km/h i prawie bez wyprzedzania
niech ktoś mi powie, że KF dużo pali....

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
metha napisał(a):niech ktoś mi powie, że KF dużo pali
Po mieście to nie pali tylko wciąga, zasysa i co tam jeszcze
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Może i ja się pochwalę. Wracając z Poznania Peugeotem Boxerem 2,2TDI rozpędziłem go na obwodnicy do 170km/h ale powiedziałem sobie, że to pierwszy i ostatni raz tak go rozbujałem, bo jak dmuchło mną to od razu mi się wszystkiego odechciało 

[img]http://i49.tinypic.com/34qldhv.jpg[/img]
- Od: 8 lis 2008, 20:14
- Auto: Mazda MX-3, 1995r. 1,6i(107KM)
Mój rekord to 260 na pokładzie volvo S80 z trzema osobami ale najciekawsze jest to że dojechaliśmy do motocyklisty który jak nas zobaczył to pyknął na jedno kółko i odjechał, później znów go dogoniłem i wyprzedziłem a on powtórzył ten sam wyczyn tyle że jechał na jednym kole obok mnie. Bawiliśmy się tak przez jakieś 20 -30km potem zjechał z autostrady. Mało tego, to wszystko się działo w Szwecji i razem ryzykowaliśmy wsadzeniem za kratki bo tak tam karają za prędkość
- Od: 23 mar 2007, 00:34
- Auto: MPV LW 2,5v6
626 GE 1,8
Mazda 323F BA 1.5 Moj rekord to 195 km/h na autostradzie. Jechalem tylko z dziewczyna 
Moja Madzia: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight= Komentujcie
Update str.1----> filmik 0-100km/h
0-100km/h 10,4s 1/4 mili 17,5s by G-TECH
Update str.1----> filmik 0-100km/h
0-100km/h 10,4s 1/4 mili 17,5s by G-TECH
- Od: 4 wrz 2007, 15:02
- Auto: Mazda 323f BA 1.5DOHC 1997r.
Ja tam miałem kiedyś Golfa II 1.8 GT po zakupie w niemczech na tamtych drogach i ich paliwie jechałem 190 km/h,
Premacy obecnie to narazie max 130 km/h ale to nie auto do bicia rekordów
Premacy obecnie to narazie max 130 km/h ale to nie auto do bicia rekordów
Mazda Premacy 1999 r, 2.0 DITD przebieg 240 tys km
toomas napisał(a):Mój rekord to 260 na pokładzie volvo S80 z trzema osobami ale najciekawsze jest to że dojechaliśmy do motocyklisty który jak nas zobaczył to pyknął na jedno kółko i odjechał, później znów go dogoniłem i wyprzedziłem a on powtórzył ten sam wyczyn tyle że jechał na jednym kole obok mnie. Bawiliśmy się tak przez jakieś 20 -30km potem zjechał z autostrady. Mało tego, to wszystko się działo w Szwecji i razem ryzykowaliśmy wsadzeniem za kratki bo tak tam karają za prędkość
Jak przy prędkości 260 km/h można na jednym kółku jeździć kolego???? nie ma takiej możliwości przy tej prędkości leży się na motorze więc jest nie prawdą to co piszesz
Mazda Premacy 1999 r, 2.0 DITD przebieg 240 tys km
jocco napisał(a):Jak przy prędkości 260 km/h można na jednym kółku jeździć kolego?? nie ma takiej możliwości przy tej prędkości leży się na motorze więc jest nie prawdą to co piszesz
Mało widziałeś
Trusted computing – Yes or No?
ja 80 km/h kolarzówką
jak będę w domu cyknę fotę z licznika, (Ci co byli w Borsku widzieli licznik na własne oczy)
jak będę w domu cyknę fotę z licznika, (Ci co byli w Borsku widzieli licznik na własne oczy)