niechce wiecej lac paliwa 95Pb bo to nie jest paliwo tylko cos podobnego
i to byl ostatni raz z paliwem from Ukraina

www.mazdaspeed.pl

Bartheez napisał(a):jak przypuszczalem moja madzia nie lubi 95Pb bo zgasla mi wczoraj jak jechalem
Bartheez napisał(a): i gdzie bo nie wszedzie sie da
tomekrvf napisał(a): Ech..
tomekrvf napisał(a):Twoja madzia jeździłaby na 91 oktanów. Przecież ten silnik to przedpotopowa niewysilona konstrukcja i nie wymagań żeby jeździć na 98. Ludzie, po co przepłacać jak to nic nie pomaga. Juz to pisałem, ale jeżdzę motocyklem który ma 140 KM z litra i lata na 95 jak zły.
Nie mogę tego zrozumieć że auto które ma chodzić na 91 nie chodzi na 95.KL chodzi na 95 i nic się nie dzieje. Ech..
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Bartheez a ostrzegałem przed wygłaszaniem dziwnych teorii na temat 98 Pb .
Globy napisał(a):Uwaga, samochody przyzwyczajaja sie do rozpusty

Faja napisał(a):power to jest paliwo najlepiej jezdzi na nim Madzia 323f 97 i Madzia 6 MPS

tomekrvf napisał(a):KL chodzi na 95 i nic się nie dzieje.

Puhcio napisał(a):Na mojej hamerykańskiej instrukcji pisało, ze nawet na 91 będzie jeździć ...
Puhcio napisał(a):Na mojej hamerykańskiej instrukcji pisało, ze nawet na 91 będzie jeździć

tomekrvf napisał(a):W baku Neste 95 i silnik tylko mruczy

i potem, jak juz wyjezdziłem 98 ultimate do zera to zatankowałem zwykłej 95 i.... maskra jak mi na tym auto chodziło ;/ straciło moc, silnik strasznie nie rowno sie wkrecał na obroty itp. i od tego czasu leje tylko 98 ultimate ;p i moze i za te 100zł zatankuje 2-3 liry mniej, ale wydaje mi sie ze i tak wiecej km na tym robie.. Narazie tankuje na BP bo mi orlena zamkneli bo zbiorniki wymieniaja, ale ja go znowu otworza to przejde na Orlenowska verve 98 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości