no i ceny jakby na innym pułapie też, znacznie blizej opluwanego TDI

www.mazdaspeed.pl
misiekwaw napisał(a):ze co ma przepraszam
masz na mysli 2.0 133KM ten co w Nubirze czy 2.2 136KM podpowiem – oba 4 cylindrowe
Gibsong napisał(a):Chyba chodzi o Chevrolet Epica i sześciocylindrowe 2.0 i 2.5, Tylko to jest silnik RZĘDOWY na dodatek poprzecznie umieszczony.
Gibsong napisał(a):Właścicieli niedoładowanych benzyn proszę o korzystanie ze skrzyni biegów przy wyprzedzaniu
Gibsong napisał(a):Właścicieli niedoładowanych benzyn proszę o korzystanie ze skrzyni biegów przy wyprzedzaniu
marek napisał(a):bmw ma podłużnie mocowane silniki
mcbeth napisał(a):i te srebrzone plastiki w środku . Skąd oni wzięli projektantów ?
mcbeth napisał(a):Wczoraj miałem okazję przejechania się nowym Mondeo z 'potężnym' 110KM silnikiem benzynowym. Ten samochód w małomiejskim ruchu łyka ponad 10/100 a jego dynamika ... jaka dynamika ? Nawet kręcony wysoko nie nadaje się prawie do wyprzedzania (no może maszyn wolnobieżnych ?). Rozwalił mnie właściciel zachwycający się zrywnością tej 'rakiety'. Potem zafundowałem mu przejażdżkę swoim dieselkiem. Okazało się, że mam 'sportowy' samochód .
Robiąc lekki OT podsumuję moje wrażenia – Mondeo jest duże, trochę miększe do M6, układ kierowniczy nie daje takiego
brii napisał(a):przy jeździe na 400m nie było by Ci już tak wesoło
Grzyby napisał(a):Od 0-100km/h jest ciężko
mcbeth napisał(a):Robiąc lekki OT podsumuję moje wrażenia – Mondeo jest duże, trochę miększe do M6
zuza napisał(a):eżdżę mazdą od prawie trzech lat i nigdy nie zmienie marki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości