mazdulenka napisał(a):Wchodzisz do Opla, opel szrot...
I tu bym się nie zgodził

Skoro masz takie auto to połowa sukcesu za tobą, wiesz na co zwrócić uwagę i jakie egzemplarze unikać a to ważne.
www.mazdaspeed.pl
mazdulenka napisał(a):Wchodzisz do Opla, opel szrot...
mazdulenka napisał(a):Dobra chłopaki, miło było, gniotę na forum mesia bo tam chłopakom łańcuchy przy 500 tys. się rozciągają a miały przy milionie... Idę psuć nerwy pułkę wyżej
mazdulenka napisał(a):No i muszę z przykrością zawiadomić że Mazdzinka sąsiada rozbita.
Pewna Pani raczyła się "nayyepać" i sobie na czerwonym przez skrzyżowanie pojechać.
Maździnka trafiła ją równiuteńko w bok prostym czołem. Dobrze że był to prawy bok bo gdyby był lewy to Pani miała by problem z głowy. tymczasem kwiczy w szpitalu bo z Chevroleta Getz'a prawie nic nie zostało. Maździnka przytrąbiła jej gdy na blacie było 80 więc pełnym "miejskim"gazem.
W maździnce poduchy silnika pozrywało.
PS> Żona mieniła zdanie. Chce W211 lub W220.
mazdulenka napisał(a):Dobra chłopaki, miło było, gniotę na forum mesia bo tam chłopakom łańcuchy przy 500 tys. się rozciągają a miały przy milionie... Idę psuć nerwy pułkę wyżej
dekar4 napisał(a):...bo na mazdy w warsztatach dziwnie patrzą, bo o naprawie nie wiele wiedzą w odróżnieniu od f, o, v, c, i innych.
mazdulenka napisał(a):Wszędzie gdzie nie wejdziesz – wszystkie wozy są złe!
jurand napisał(a):dekar4 napisał(a):...bo na mazdy w warsztatach dziwnie patrzą, bo o naprawie nie wiele wiedzą w odróżnieniu od f, o, v, c, i innych.
O, o, o, i tu sedno sprawy!mazdulenka napisał(a):Wszędzie gdzie nie wejdziesz – wszystkie wozy są złe!
E tam! Moje są dobre! I jeden i drugi. I będę się trzymał tego z uporem maniaka!
Czekamy na powrót!
McMan napisał(a):jest sfiksować się na jeden konkretny mode
mazdulenka napisał(a):A ostatnio byli "my" łoglądać sliczne BMW po "taniości" i my se zobaczyli że ktoś kleju do szyb do wszystkich tulejek w "zawieszeniu" nawpychał ... Elegancko sztywna fura! Zero stuku-puku...
Ehhh te "mak-gajwery polskie"
McMan napisał(a):najgorzej przy poszukiwaniu używanego auta – szczególnie na polski rynku – jest sfiksować się na jeden konkretny model i kupowanie tylko "oczami".
Madziol napisał(a):11 grudnia minie 35 lat od zdania prawka i też zaczynałem od wartburga-ojca
mazdulenka napisał(a):Co za qurfa usuwa mi posty no. Pi(z)dnąć w czerep?![]()
Normalnie szlag mnie zaraz trafi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości